Arkitektur og hjem kommer sammen i en Cantilever Villa

Villa S er det selvdesignede hjem af arkitekt Todd Saunders fra Saunders Architecture og ligger i Flatanger, Norge. Boligen blev færdiggjort i 2015, og arkitekten og ejeren brugte hvert trick i bogen for at gøre det perfekt. Du kan fortælle, hvordan bedøvelse dette cantilever hus er bare ved at kigge på det.

Husets struktur består af tre træklædte elementer. En af dem er et imponerende tre-etagers lodret tårn, og de to andre er vandrette strukturer. Designet er robust men yndefuldt, med mange overdækkede terrasser og porches, der sikrer sammenhængen mellem indendørs og udendørs rum.

Den eneste begrænsning, arkitekten står overfor, var at huset skulle være mindre end 9 meter højt, så han kom op med dette design, som gør det muligt for bygningen at integrere sig i omgivelserne. Det er orienteret øst-vest, og selvom det skiller sig ud, viser huset ikke. Dets design passer også til klimaet, med mange overdækkede terrasser, der giver beskyttelse mod den rigelige regn.

Klædt i sort farvet træ skiller facaden ud og fremhæver bygningens geometri, men samtidig holder designet enkelt og elegant. Så vidt den indre struktur går, er planlægningen på 300 kvadratmeter mere kompleks end det ser ud til.

En konkret gangbro fører til hoveddøren og afslører gradvist den imponerende struktur. En stor vandret stråle danner kerne af huset. Køkkenet er placeret i centrum og et stort brugsområde i den ene ende. Dette hævede niveau fordobles som en carport nedenfor og et sæt svingninger til børnene.

De forhøjede boligarealer øger store vinduer med udsøgte udsigt og delvist overdækkede terrasser. Opholdsstuen er 35 meter lang og er den største plads i huset. En ni meter køkkenbord tæller rummet. En minimalistisk køkkenø indtager den ene ende, og det lange rum fortsætter derefter med et spiseplads og et klaver i den anden ende.

MoreINSPIRATION
  • Hybrid Family Home Mixes Moderne Og Traditionel Arkitektur
  • Ideelt hjem i Belmont af Zo 2 Arkitektur
  • Afsondret villa i Nagano har fire tage og en fantastisk udsigt

En del af køkkenøen fordobles som en bar. De store trægulveforbindelser knytter alle funktioner til et sammenhængende udseende, mens hvert rum har sin egen måde at stå ud på, uanset om det er gennem farve, brug af iøjnefaldende lysarmaturer eller sofistikeret enkelhed. Rummet slutter med et vintage-klaver suppleret med en matchende afføring.

Stueetagen indeholder en veranda, et bryggersområde og et legerum. En trappe fører til hovedrummet på andet niveau, og det har et simpelt, men skulpturelt og omhyggeligt gennemtænkt design. Åbningen er et middel til at holde indretningen åben og udsigterne ubrudt, selv når man går op ad trappen.

En mosegrøn sofa med et bøhmisk design sidder foran en moderne pejs og et simpelt sofabord står imellem dem. Denne del af den åbne grundplan er defineret af en rund og teksturområdet tæppe og en unik kombination af accent møbler stykker såsom lænestol eller sideborde.

Bortset fra det store sociale område er resten af ​​værelserne beskedne. Det store soveværelse er orienteret mod vest og har eget badeværelse. Møblerne her er enkle og har en meget ejendommelig stil. Faktisk var de fleste af de møbler og tilbehør, der blev brugt i projektet, skræddersyet fra bunden. Boligen har to soveværelser og de er lige så beskedne og charmerende som denne.

Alle tre badeværelser har håndlavede keramiske fliser og enkle men friske interiører. De er designet til at opretholde en følelse af privatlivets fred indenfor, men samtidig at kommunikere med det udendørs og at lade lyset og synspunkterne komme ind. Badeværelset fliserne er alle hvide og de koordinerer godt med indretningen uden at skabe en kold og steril stemning.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar