Kompakte køkkener fra Kitchoo

Det Forenede Kongeriges Royal Institute of British Architects (RIBA) lancerede for nylig en kampagne kaldet HomeWise for at fremhæve, at de fleste nybyggede boliger i Det Forenede Kongerige ligger under de anbefalede størrelsesretningslinjer. Storbritanniens 'skamfulde shoebox homes' undlader at give det rum, som familierne har brug for til at leve i dag. Det gennemsnitlige nye 3-værelses hjem, der for øjeblikket bygges af Storbritanniens førende husbyggere, er ca. 8% mindre end den basale anbefalede minimumsstørrelse, der berøver familier af rummet, der skal leves komfortabelt og sammenhængende.

Ligesom nye boliger bliver mindre bliver mange af de eksisterende større ejendomme skåret op i mindre lejligheder eller studiolejligheder for at kunne huske voksende befolkninger. Disse små boliger strammer ofte boligerne ind i så få værelser som muligt, og åben plan synes at være nøglen til stuer, køkkener og spisestuer, der ofte er begrænset til et enkeltværelse.

Med plads til at være sådan en præmie i disse dage er innovative rumbesparende design til hjemmet vigtigere end nogensinde. Disse kompakte køkkener fra det franske firma Kitchoo er designet til at give alle de funktionaliteter, der forventes fra et køkken i mindst mulig plads. De fleste modeller indeholder en integreret køle-fryseskab, en induktionskogeplade med 2 ringe og en teleskopisk mixerhåndtag, mens ekstraudstyr omfatter integreret opvaskemaskine, mikrobølgeovn, vaskemaskine, genbrugsbeholdere og bestik rack, alt efter model.

Kitchoo kompakte køkkener er sofistikerede, veludstyrede og yderst praktiske. De fem designs, herunder det prisbelønnede K1 køkken, kan gemmes væk bag lukkede døre, når de ikke er i brug og ligner ethvert andet skab eller kommode, som du måske finder hjemme.

At bo i en ejendom med et lille køkken kan ikke være let. Men disse dejlige lille kompakte køkkener ville helt sikkert gøre livet lettere, når pladsen er begrænset. Er du ikke enig?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar