Notch 2tone af Alex Bradley

Traditionelle og konventionelle magasinholdere, selvom de hver især har noget særligt, deler de også i fælles lignende design baseret på det samme koncept. Når alt er synkroniseret, og når det nuværende koncept synes at tjene godt, er der ingen egentlig grund til at ændre noget. Men det er også, når en ændring er mest interessant og slående.

I dag fandt vi et meget interessant magasinholder. Det ligner ikke noget andet, vi har set så langt, og det gør det til at skille sig ud endnu mere. Navngivet Notch 2Tone, imponerer dette stykke med enkelheden af ​​dets design. Det tager ikke et komplekst eller kompliceret design at tilbyde funktion og effektivitet. Denne magasinholder har for eksempel en meget enkel struktur. Den var designet til at være multifunktionel, praktisk og nem at bevæge sig rundt. Du kan flytte den fra sted til sted eller tage med dig, når du vil tage en pause og læse noget.

MoreINSPIRATION
  • Helix magasinholderen
  • Det geniale Rejon-bogbord
  • Float magazine rack

Notch 2Tone magasinholderen fungerer også som et lille bord eller som en stol / afføring. Den nederste del er den faktiske rack, hvor du kan gemme dine blade eller bøger. Der er også et sted hvor du kan lægge en åben bog, så du kan huske hvor du stoppede med at læse, en meget enkel men meget nyttig funktion, som et indbygget bogmærke. Magasinholderen er designet af Alex Bradley, og det er et vidunderligt stykke til moderne og moderne rum. Sæt i din stue, soveværelse, i aflæsnings hjørnet eller på dit hjemmekontor og nyd den alsidighed.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar