NUON-kontorer eller hvordan man skaber et inspirerende arbejdsplads

Amsterdam er bestemt en af ​​de byer, der har vist potentiale for arkitektur og design. Vi skal være opmærksomme på, at arbejdspladsdesign er også vigtigt for at opretholde det maksimale kreativitet og produktivitet. Du vil se, at dette aspekt ikke ignoreres i Amsterdam. Husk Google kontorer? Jeg er sikker på at du ville elske at arbejde på steder, der i det mindste er ens. Hvis du leder efter en grund til at få et job i Amsterdam, kan vi give dig en rationel en: højt organiserede arbejdsområder, der opfylder hver medarbejders behov.

NUON Amsterdam kontorer vil forlade dig kæben faldt! Det er ikke let at designe og organisere en arbejdsplads, der vil inspirere og motivere medarbejderne til at give deres bedste. På en eller anden måde lykkedes HEYLIGERS Design + Projects at gøre dette, og resultatet er helt fantastisk.

For at opretholde en følelse af friskhed indgår naturlige elementer. I stueetagen finder du en grøn mur, et vigtigt element i at skabe en behagelig og indbydende stemning for de besøgende.

MoreINSPIRATION
  • AOL Kontorer Indretningsbilleder
  • Google Amsterdam kontorer er fulde af farve energi og bæredygtige funktioner
  • X3 Kontorer i Timisoara af Ezzo

NUON kontorer inspirerer professionalisme og samtidig fremkalde en positiv og proaktiv holdning til arbejde. Disse er vigtige, hvis du ønsker at skabe et behageligt og stimulerende arbejdsmiljø. Bygningen dækker et areal på over 27.500 m² og har 6 etager med en reception lobby med en vandbar, en restaurant med 650 pladser, et bibliotek, en espressobar, en service og et konferencecenter og en himmel lounge.

NUON-kontorer er et af de bedste steder at implementere en ny måde at arbejde på, derfor er arbejdsgulvene opdelt i "kvarterer". Så du har ikke kolleger, du har kun naboer. Og det er ikke alt!

Det, jeg kunne lide mest, er, at restauranten har flere områder med forskellige designs. Et af de mest interessante ting er det faktum, at HEYLIGERS Design + Projekter har lykkedes at bringe en hyggelig, intim følelse i et åbent rum ved at tilføje cirkulære armaturer omkring nogle af borde. En god ide med dobbelt brug (fungerer også som en dekorativ vare).

Ifølge Architecturelab er bygningen certificeret 'BREEAM Very Good'. For at opnå denne holdbarhedsklasse blev point scoret både på ydersiden og indretningen. Sidstnævnte er bemærkelsesværdigt, fordi BREEAM endnu ikke er tilpasset nye arbejdspladsbegreber, hvilket betyder, at indretningen skal opfylde høje krav til at kunne opnå denne score. Den arkitektoniske renovering er blevet realiseret af Architecten Cie og ledet af Bramir Medic.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar