Forfrisk dit hjem til foråret med de nyeste indretnings ideer fra NYNOW

Nye materialer, innovative designs og sjove genstande til hjemmet er blandt de mange design inspirationer Homedit fundet på det nylige NYNOW show. Mærker store og små præsenterede deres nyeste varer til hjemmet og kontrakten, og vi fandt masser at kunne lide i vinterens udgave. Her er en samling af nogle af vores favorit nye stykker, som du kan medtage i dit hjem indretning for at opfriske interiøret i 2018.

Møbler stort og lille

Jonathan Adler skuffer aldrig og denne gang var vi forelsket i denne grafiske gruppering, der indeholder ny beaded vægkonst og chic sort / hvid tilbehør fra Canaan-samlingen. Cocktailbordet er fra den nye Electrum-serie, og Ultra stol og ottoman er begge polstret i et glam grafisk tryk og understøttet af messingben. De blev skabt med "nik til italiensk modernisme og et antydning af Space Age futurisme." Enhver af disse stykker ville være perfekt til at tilføje en frisk pop mod til et eksisterende beboelsesrum.

Bardot tre-skuffe brystet af Bungalow 5 er ideel til opbevaring eller i stedet for en adgangskonsol. Færdiggjort i en sofistikeret grålakeret græsbeklædning har dens finish tekstur og dybde, hvilket gør det til et alsidigt stykke til ethvert rum. Over brystet er Romano-spejlet i safirblåt funktionelt, men også en glamourøs accent takket være den facetterede ramme. Inspireret af de farvede spejle, der var populære i 1940'erne, har virksomheden genoplivet konceptet med en moderne version.

Med to trending farver dominerer denne stue gruppering, vi var hooked. Årtusinder rosa og sofistikeret salvie grøn par op i en rolig men lidt feminin stue af Worlds Away. Alexander Chest forankrer indstillingen, som omfatter den Dominic swivel stol, der sport en messing base og den geometriske Matthew lejlighedsvis bord. Delaney lamper på toppen af ​​brystet har tre niveauer og guldmarmorering.

Dette indbydende hjørne design er af Roost, kendt for sine globale produkter, der er fremstillet af naturlige materialer ved hjælp af kunsthåndværksteknikker og genbrugsmaterialer. Organisk formede vedhæng hænger over en vævet stol, omgivet af en række meget attraktive naturlige udseende planter. Stolens rustikke træ - som kan bruges som tabeller - og spejlsrammen giver hele indstillingen en afslappende og beroligende stemning.

Nogle gange er en sovesofa mere passende end en lille sofa eller en lounge stol. Denne Ludwig Daybed fra Mr. Brown of London er færdig i shagreen og et neutralt tekstil, men er også tilgængelig i mere glamourøse stoffer som fløjl. Det er vist med nogle sjove og pæne sideborde, herunder den nye Salamanca, med sin aflange base, prydet med schweiziske ostlignende huller.

Komfortabel, sofistikeret og lidt anderledes, er stykkerne fra Portugals Bunakara af Joana Aranha håndlavede. Denne sofa består af en ramme med en vævet støtte og luksuriøse, bløde puder i en elegant blå tikkende stribe. Naturlige linned puder gør en passende accent. Et særpræg på alle virksomhedens møbler er et ben, der altid er malet i en anden farve. Her er højreben lavet i en dyb blå, der supplerer polstring.

Den samme bånd på en ramme danner grundlaget for Bunakaras nye dagbed, som firmaet siger, har været meget populært. Den indbydende dagseng og madras er perfekte til at slappe af og slappe af. Det grundlæggende design er alsidigt og anderledes end de sædvanlige dagbade, du ser. Kvaliteten af ​​de anvendte materialer og omhyggelig håndkonstruktion gør disse specielle varer.

Et stort sofabord er afgørende, og denne to-tierede stil fra Jan Barboglio Collection er toppet med Primavera Railroad stearinlysholder. De fem mundblåste grønne glasholdere tilføjer farve til indstillingen og forbedrer den industrielle følelse af Cafe d'Torreon bordet. Bordsoverfladen er håndskåret Torreon sten og benene slutter i runde boldfødder. Placeret oven på det grafiske stripede tæppe er det et dramatisk arrangement. Serien af ​​lysestager er også et iøjnefaldende valg til et spisebord også.

Dette sofabord er bestemt for elskere af træ. Davenportbordet fra Made Goods er lavet af stærkt akacietræ, som er indlagt til at danne et unikt design. De kontrasterende ringe af farve i træskiverne giver bordet et grafisk udseende. Den måde, som træet fortsætter ned over bunden, er særligt flot. Det er et perfekt centerpunkt for et globalt inspireret stue eller afslappet familieværelse.

En meget anden metode til at dreje repurposed træbjælker ind i møbler indebærer at hælde smeltet glas over toppen af ​​den beskadigede ende af stolpen inde i en form. Brændstof Glasværk i Canada, som skaber disse, skar også træet for mere dybde. Mest interessant, kan glasset løfte sig af for at vise den teksturerede underside, der kommer fra den skråtliggende relief af træet nedenunder. Lille, men dramatisk, en af ​​disse bord ville være en samtale stykke samt en meget fiktion slutbordet.

Prisbelønnede stykker fra Ngala Trading har indfødte afrikanske mønstre og materialer, såsom denne shaggy læderbordsstol. Den er polstret i en ny brugerdefineret tekstil, og ydersiden er dækket af en fab suede eller læder fryns. Kombinationen af ​​livligt stof og funky, lang frynser er en pragtfuld kombination, der giver en rigtig skuespil stol - det er også ekstra behageligt!

Roberta Schilling præsenterer stykker, der er skabt af talentfulde kunstnere i Brasilien i en samling, der er lavet af dristige og specielle moderne stykker blandet med fine brasilianske koloniale antikviteter. Denne elegante bænk er polstret i hår på skind og har unikke v-formede ben i hver ende af det blokformede stykke. Det varme naturligt træ kompletterer skinnets tone pænt. Det er et vidunderligt valg for et opholdsstue eller en hall eller måske endda ved foden af ​​sengen i en master suite.

Vi elsker en god bar vogn og mens der er masser at vælge imellem, kan vi virkelig lide de perforerede metalhylder af denne reserve model fra Bloomingville. Det mønstrede metal tilføjer interesse og kaster en vidunderlig skygge på gulvet. Hylderne er praktiske, og designet har en let og luftig følelse. Uanset om du vil have dette til at tjene som bar eller te vogn, er det op til dig, men dens design gør det velegnet til brug i næsten ethvert værelse i hjemmet.

Belysning

MoreINSPIRATION
  • Sommer inspireret indretning: Opfrisk dit hjem til sommer med de rigtige accentstykker
  • Billig Home Decor Idéer, der ikke mangler stil
  • Rustik til Moderne, NY NU Funktioner Seneste Home Decor

Ameico's lys kan se ud som almindelige bordlamper i fuld størrelse, men en kigger fra et sidelæns perspektiv viser, at de ikke er runde og fulde. LED lys, der løber gennem gitteret, der danner lampeskærmen, giver illusionen om, at den er en fuld, rund skygge. Det usædvanlige design af Tel Aviv-baserede Studio Cheha gør det sikkert til en samtale, men det er også en god belysningsløsning i et område, hvor rummet er stramt. Lige på den har den fulde visuelle effekt af en almindelig bordlampe, men fra siden giver den slanke profil det mulighed for at passe ind i et smalere rum.

En langstrakt form og et dejligt udvalg af farver gør disse bordlamper fra Brass Brothers meget alsidige. Det unge mærke er fra Toscana i Italien og sigter mod "en udførlig vintageføde med en overdådig og fejlfri moderne luft." Designere og håndværkere i Firenze skaber brikkerne, der spænder fra mere traditionelle designs til denne moderne stil af belysningsarmatur. Perfekt til et skrivebord, sidebord eller natbord, den farvede matte finish er meget af øjeblikket.

Et børns værelse har brug for belysning, og vi mener, at det også skal være stilfuldt. Denne gulvlampe fra Gautier passer til regningen med sin trebenede base og moderne sensibilitet i nordisk stil. Den unikke skygge og holder giver det et anderledes udseende. Det ville fungere i et barns soveværelse, i et legerum over et bord eller i en læsekrog.

Længere mod den moderne ende af spektret har denne bordlampe fra Bungalow 5 en tyngdekraftsprofil. Packard Lampen er fra en ny serie af varer, der har chrome accenter. Lampens stil er moderne, og det er baseret på teknik for sin afbalancerede natur. Basen er tilgængelig i nikkelbilledet her eller i messing, og glasset kan bestilles i sort eller hvid.

Tæpper

Innovative gulvbelægninger var overflødige, og vi blev især taget af de lyse farver i disse Mad Mats. De er endnu mere tiltalende, fordi de fair trade tæpper er lavet af genanvendt plastik som sodavand og vandflasker og ikke falmer, pletter eller meldug. Indvendig eller udvendig er de farverige og skaber virkelig en lys base for en indretningsordning, hvad enten det er inde i huset eller i et udendørs boligareal til sommersæsonen. Der er et meget stort udvalg af mønstre at vælge imellem, og en hel del ligner high-end asiatiske tæppedesigner. Og måske er den bedste egenskab, at de er virkelig omsorgsfrit tilføjelser til et hjem indretning.

Best kendt for innovative bordmåtter og tekstiler har Chilewich i de senere år forgrenet sig til utroligt holdbare og stilfulde gulvmåtter. Vi har længe været fans af de smarte, velplejede Plynyl-bordplader og nu det voksende udvalg af gulvmuligheder, som denne nye Market Fringe-kollektion. Tweedy udseende blev opnået ved at dreje flere tråde af tonalfarvede fibre. Den ekstra frynse giver dem udseendet af et stoftæppe uden noget af det opstyrte eller forstyrrende.

Wall Decor

Hvor sjovt er et designudstilling uden noget lunefuldt vægindretning? Vi har set alt fra polstrede hjortehoveder til hæklede-dækkede versioner og andre bedecked i iriserende bille vinger. Denne gang fandt vi nogle fantastiske papir-mâché dyrehoveder, ligesom denne kronede hvalross fra Cody Foster & Co. Det realistiske look kombineret med pæne detaljer som kronen gør disse væggen bare enkle sjove tilføjelser til et rums indretning. Selskabets backhistorie er også meget cool. Det er en quintessential Midwestern US småby, familiedrevne virksomhed, der ligger i en rustik by med 2.800 beboere i Sand Hills-regionen i det nordlige Nebraska.

Hjem Tilbehør

Stilfuld opbevaring og tilbehør er et must for ethvert hjem og Homedit har fundet nogle rigtig nyttige og interessante ting på NYNow. For det første har vi stilfuldt og sikkert opbevaring til dine solbriller - eller andre varer - fra Umbra. Bløde ruskindslanger sætter dine dyrebare designer solbriller i en let adgangsholder, der er chik nok til at sidde på skrivebordet, kommode eller hallbord. Bare tag dine solbriller, når du går ud af døren!

Næsten alle har magneter til at holde vigtige noter på et bord eller et køleskab, men nu kan disse magneter udøve nogle alvorlige bling. Jeweled magneter fra tre til tre af Seattle vil være tilgængelige i år. Designet er en udvidelse af deres knapmagneter, som er lette at bevæge sig rundt og tilføje dimension til et notatkort. Vælg den størrelse du har brug for, og en yndlingsfarve til at tilføje ekstra pizazz til et organiseret rum.

Måske ikke så "nyttige" som udbredt magneter, men meget ønskeligt er tilbehør til hjemmet, der tilføjer panache, ligesom disse porslinindretningstykker af Jamie Hayon til Vista Alegre. Navngivet Folkifunki er samlingen en kollision af portugisisk folkeskultur og Hayons fantasi. Stykkerne er lyse og sjove og ville føje et strejf af whimsy til en stue eller spisestue. De usædvanlige silhuetter føjer til designets lette hjerte og passer til Hayons hallmark grafiske stil.

Lidt mere traditionelle men meget spektakulære, disse plader fra Vista Alegre er ved ikonisk mode designer Christian Lacroix. Hele kollektionen hedder "Love Who You Want" og melds moderne og haute couture designelementer. Den store opladerplade er Jungle King og den mindre plade, der vises, er Monseigneur Bull. Bordservice er stærk i sine farver og erklæring, sjovt i sin sans for humor, og helt over toppen, som Lacroix altid har været.

Til en patio indsamling eller en indendørs fest, kan papir lanterne tilføje en festlig dosis sjov. Two's Company har en række mønstre i et alsidigt sæt blå nuancer. Disse er perfekte til en asiatisk tema middag eller en seaside patio fest. Eller hæng dem i en masse fra loftet for at skabe en ballonlignende effekt, der er frodig og rigelig.

Tilsvarende kan papirprodukter hjælpe med at lave en bordindstilling speciel - og talte ikke om de sædvanlige papirplader og servietter. Underholdende handler om at få gæsterne til at føle sig specielle, så vi er alle til at bruge de gode porslin og kludservietter, men at tilføje elementer som en lys, forårsmat og matchende pladskort fra Hester & Cook løfter en almindelig bordindstilling til noget ekstraordinært. Ved hjælp af disse ting udlånes et sæsonbestemt element til bordet uden at skulle investere i sæsonbestemt tekstiler eller porcelæn.

Store eller små, her er mange måder at opfriske hjemmet med nye designs. Uanset om du ikke er helt færdig med at lave et værelse - bare at tilføje et nyt indretningsparti, nyt tæppe eller bare nogle bordplade tilbehør kan give en fornemmelse af fornyet begejstring for dit boligareal. Nogle gange er alt, hvad der kræves, en lille ændring for at genoplive en indstilling, du allerede elsker.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar