Secret Gardens i Sao Paolo City Apartment Opret en jungle atmosfære

Beliggende i en by på mere end 2 millioner mennesker, er en Sao Palo-lejlighed ikke bare et stilfuldt hjem, men også en havebiomasse. De mange etager har haver, der simulerer en sub-skov såvel som klippefyldte højlander, begge med deres karakteristiske plantager. Summen er et fantastisk Jardim Paulistano tilbagetog midt i en beton jungle.

Landskabsdesignet på hustagene i lejligheden er som et bevaringsområde af vegetabilsk biodiversitet, der er i harmoni med placeringen, lav vedligeholdelse og miljøvenlig. Efterligner floraen i Atlanterhavet, er vegetationen meget tropisk, men omfatter overgangsplantager. De forskellige niveauer af lejligheden anvendes som naturlige opdelinger i vegetationstyperne, med ottende etage, der omfatter en vinterhave med dalen vegetation af urteagtige og buskede ømplanter. Hele sektionen er underskovstypen, fordi den er skygget af indfødte palmer (Palmito Jussara), der kommer fra de fugtige dale i Atlanterhavet. Den syvende og niende etage har simulerede naturlige formationer af klippefyldte højlander med buskprøver, der har ru blade, vinranker og nogle epifytter, der vokser godt isoleret.

På en af ​​terrasserne ser et stort betonbord, der har masser af hæft, lige så meget en del af landskabet som naturlige klippeformationer. Nede i midten af ​​det massive bord løber en planter, der hjælper med at binde stykket ind i omgivelserne. vi kan bare forestille os levende middag aftensmad int hans spektakulære indstilling!

Ligeså spektakulært gør den opadgående visning dig til at føle, at du ligger i en skov og kigger op gennem baldakinen til himlen. Denne indstilling er næsten en hyldest til det land i Brasilien og dets rigelige skove, tropiske områder og ukendte vildt.

Det unikke design er et eksempel på, hvordan landskabspleje kan bruges i effektiv miljøledelse og forbedring. Faktisk gør begrebet brugen af ​​næsten 100 procent væggene som vertikale haveområder mest muligt, samtidig med at der ydes en stor grøn kant, der omslutter de indre rum. Vinduerne er ret bogstaveligt som et indrammet billede af udsigten og skaber kontinuitet med haven og de omkringliggende grønne områder.

MoreINSPIRATION
  • Den Las Flores moderne lejlighed i Mexico City
  • City View Residence House Beliggende i Austin Texas
  • Smart lejlighed med en smuk udsigt over byen

Inde i hjemmet, hvide vægge og rigeligt naturligt lys udvide den brede åben følelse. Store vinduer giver mulighed for udsigt til grønne områder udenfor og lave, moderne møbler holder synslinier rene. Ekspansive vægge er det perfekte kuliss for at fremhæve udvalgte stykker af moderne kunst, som det er gjort her. Samlet set er det et afslappende og åndbart rum.

Et særligt værelse i hjemmet er viet til musik, med et permanent stadium og masser af plads til at gæsterne kan se og lytte, eller endda danse sammen med musikken. Det neutrale rum er accent med en rød bar, der løber længden af ​​vinduerne, som giver udsigt over de specielt konstruerede haver udenfor. Det er et privat og inspirerende rum til at praktisere.

På anden sal forbinder en gangbro de to sider af lejligheden. Det virker meget mindre som en gang og mere som et langt rum takket være den generøse bredde og manglen på en solid væg på den ene side. Det åbne rum og den korte glasvæg åbner området, og de store rektangulære vinduer giver følelsen af ​​at hjemmet ligger i junglen. Den brede hal giver også mulighed for en lang bænk, som kan bruges til at tage et hurtigt sæde eller til at vise specielle genstande.

Det brede åbne biblioteksrum åbner ud mod en gårdhave med en dramatisk vertikal have fyldt med frodige tropiske plantager. Store glas skydedøre tjener til at blande ydersiden og indersiden, skabe et mellemrum, der overgår fra hinanden til den anden problemfrit. På begge sider af glasset kan beboerne nyde de overdådige planter og sindsro, de skaber.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar