Obelisk - stabelbare møbler

Nogle gange er der gode ideer, der bare kommer ind i dit sind, når du forsøger at finde en løsning til en bestemt ubehagelig situation, når du skal konfrontere nogle dårlige omstændigheder, og du vil have en smart vej ud. For eksempel har manglen på plads gjort folk bedre til at organisere deres ejendele på en behagelig, men rum økonomisk måde. Jeg tror, ​​at dette er den grundlæggende ide, der startede den vidunderlige Obelisk møbler kollektion og gjorde Dedon, dens designer, tænk på denne innovative måde at stable møbler på, når du ikke bruger det.

Dette er et sæt loungestole, der har en vidunderlig præsentation og kan stables perfekt, når de ikke bruges, så de danner en obelisk. Stolene og bordet blev meget omhyggeligt designet, så de passer perfekt, når de stables, og hele obelisken ligner et ægte kunstværk i sig selv, der fortjener at blive vist i en have eller lounge. Det er allerede blevet brugt af berømte hoteller i forskellige dele af verden som New Zealand, Spanien, Filippinerne, da det er overdådigt og tiltrækker kunder med det imponerende udseende.

MoreINSPIRATION
  • Stabelbare møbeldesigner, der løser store problemer ved at være sig selv
  • Van Amburgh Stackable Taburet af Sam Johnson
  • Dejlige Plust Gumball Have Møbler af Euro 3 Plast

Det moderne udseende og den perfekte arkitektur og navnet på en berømt designer gør det til det perfekte valg for luksushoteller og kurbade, især hvor der er udendørs rum, der skal fyldes med utroligt moderne og hyggelige møbler.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar