Ocean View Home i Los Angeles Lovende en luksuriøs livsstil

Et havudsigt hjemme i Pacific Palisades-området i Los Angeles er for mange bare en drøm, men en drøm vi alle kan kalde smukke. Designet af Nadav Rokach og med et interiør designet af Eliana Rokach, blev denne nye bygning spredt over 6.445 kvadratmeter skabt af Building Solutions & Design. En håndfuld dygtige, talentfulde mennesker arbejdede sammen for at designe og opbygge dette havudsigt hjem på Whitfield Ave East, en afsides gade, der tilbyder alt det privatliv, vi alle søger hjemme.

Der er meget fokus på privatliv og komfort: 6 soveværelse suiter sikre nogen hvile under dette tag er godt forberedt til den følgende dag udfordringer. Og da et soveværelse stort og stilfuldt nok til at vise en Eames Lounge Chair er en, jeg kalder drømmende, er dette hjem tæt på et drømmehus, som man kan få. Forestil dig at vågne op til havudsigt bagfra fra gulv til loft vinduer, der tilbyder hustage, træer og fjerntliggende bjergudsigt for at minde dig om, hvor velsignet du skal være her.

Dette havudsigt hjem i Los Angeles har gourmet køkkenet, to familieværelser og spisestue, Åbn via Fleetwood døre til en ekspansiv og frodig anlagt afsondret baggård. Det gør det nemt at indånde ind og ud og slappe af efter en hård dag,锟 斤 拷 er arbejde. Især da du ved, har du et stort walk-in closet og spa-lignende badeværelse.

Jeg for en ville elske at arbejde fra et kontorrum som dette hjem har. Bare se på, hvordan skrivebordet elegant indtager det centrale stadium, men de mørkrammede panoramaer udenfor inviterer til en tur udendørs eller slapper på terrassen. Der er også et screeningsområde med et poolbord, et moderne hjem gym og våd bar, et vinrum og adgang til alle etager via elevator. Jeg kan forstå, hvorfor det har en elevator, jeg er også i rush for at komme til tagdækket og dets boblebad, indbyggede siddepladser og 360 grader hav og bjergudsigt. Dette tagterrasse fortsætter gennemsigtigheden og båndet med det udendørs set igennem hele vejen igennem, hvilket skaber en visning platform for indbyggere og gæster at nyde i privatlivets fred. Tilbydes til $ 5,795,000, havudsigt hjem venter ivrig efter at nogen kan nyde alle disse luksuriøse funktioner og et unikt perspektiv over byen af ​​engle.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar