Off-Grid Homes, der ændrer hverdagen til et eventyr

Lever af gitteret er noget, mange mennesker nyder. Den fredelige og rolige stemning, de friske omgivelser og friheden er befriende og givende på en unik måde. Nogle nyder dem så meget, at de vælger at få deres faste boliger bygget så langt væk fra byer, som de kan, mens andre foretrækker at være forbundet med by junglen og kun lejlighedsvis lade det tilbringe lidt tid væk fra alt og alle. Dette er nogle af de off-grid hjem og tilbagetrækninger, der gør sådanne escapades og livsstil muligt.

Dette er et skrivestudium, som FLOAT Architectural Research and Design byggede til en af ​​deres kunder i 2008. Beliggende i Oregon, USA, er studioet placeret midt i naturen, i et vådområde, omgivet af vegetation på alle sider. Det tilhører en filosofiprofessor, som ville være i stand til at komme her og skrive og lytte til lyden af ​​regn, der falder på taget.

Få huse er så fjernt og isoleret som denne. Dette er noget, som Kolman Boye Architects bygget til deres kunder, der ønskede et hyggeligt familiehus med fantastisk udsigt og ingen naboer. Huset ligger tæt på polarcirklen på øen Vega i et område med udsigt over de nærliggende bjerge og Norskehavet. Det er organiseret på to niveauer. Det øverste niveau huser soveværelserne og den nederste familiens rum. Arkitekterne sørgede for at inkludere et galleri rum, hvor indbyggerne kan beundre omgivelserne og skiftende lys over havet.

Et eller andet sted i Madre-øen, der dækker et område mellem Sonoran-ørkenen, det sydlige Arizona, det sydlige New Mexico og det fjerne vestlige Texas, er der et malerisk lille rum med et hus, der sidder mellem træerne og bjergene. Det hedder Casa Caldera, og det er et lille tilbagetog, der klarer at fange udsigt over bjergene, mens de bliver gemt af jægere og andre potentielle opdagere, der kan rejse i regionen. Huset blev designet af DUST i 2015.

Sugar Gum House er et andet charmerende off-grid hjem med masser af karakter og en interessant historie. Det var et projekt af Rob Kennon Architects, og det ligger i Lorne, Australien, på kanten af ​​Bass Straight kystlinjen, ved bunden af ​​bakkerne, der forbinder området til stranden. Huset tjener som en fåre- og kvægbrug og erstatter en 34-årig hytte, der plejede at besætte partiet.

Når det omkringliggende landskab er så smukt, vil du få mest muligt ud af det. Det betyder normalt vinduer med høj højde og glidende glasdøre. Kekkilä Green Shed tog dog en noget anderledes tilgang. Dette er en atypisk struktur, der er en hybrid mellem et traditionelt havehus og et grønt hus. Det blev tegnet af arkitekt Linda Bergroth, og den er beliggende i Finland, og besætter kun 4 kvadratmeter plads.

I en dal vest for Healdsburg, i USA, kan du finde en vidunderlig af gitterhjemmet, der blev designet og bygget her af Malcolm Davis Architecture. Målet var at bringe de indendørs og udendørs miljøer sammen og skabe et hus, der gør det muligt for sine beboere at føle sig forbundet med deres omgivelser og til naturen generelt, samtidig med at de nyder al den komfort i et almindeligt hjem. Dette er ejernes andet hus, den første er designet af samme hold.

En fælles udfordring, når bygning af gitterhuse er en logistisk. Transport af alle materialer til stedet er ikke en nem opgave plus der er også affaldshåndteringssystemet, som skal indføres for at minimere projektets indvirkning på jorden og omgivelserne. Da Taalman Koch designede itHouse i 2007, var strategien at anvende en række præfabrikerede komponenter og for at minimere affald og arbejde samtidig med at forbindelsen mellem huset og dets beboere og det omkringliggende landskab maksimeres. Huset er beliggende i Pioneertown, USA.

At bygge et hus i et fjernt område er altid en udfordring, og en måde at gøre det lettere er at bruge præfabrikerede komponenter. Studio H: T tog dette koncept til et nyt niveau ved at bygge et hus ud af containere. De brugte to containere til at skabe et off-grid hjem, og de skulle være effektive, når de organiserede rummene. De sociale områder blev placeret øverst i strukturen, så de kan fange synspunkter om omgivelserne, mens de lavere niveauer forbliver private, men stadig forbundet med deres omgivelser.

MoreINSPIRATION
  • Livet tæt på naturen og i perfekt harmoni fanget af Bjarko | Serra Architects
  • Vistas del ängels smukke hjem
  • The Perfect Adventure Homes - lille, mobil og på hjul

Nogle tager begrebet et hjem hjemmefra lidt mere bogstaveligt og fjerner sig fra enhver forstyrrelse som telefoner og internet, der vælger i stedet at fokusere på de umiddelbare omgivelser, naturen generelt og den maleriske udsigt. Dette er et hus designet i 2009 ved resolution: 4 Arkitektur for et pensioneret par i Vermont, USA. Det er et præfabrikeret hus, der sidder oven på et miniaturebjerg på en 200 hektar stor ejendom, som klienten kan lide at søge efter svampe. Der er ingen elektricitet eller telefon service her, så dette er virkelig et off-the-grid hjem.

Nogle gange skal der gives særlig pleje til placeringen, når man bygger et hus, især i et fjerntliggende område. En stor sag er dette hus beliggende i Cape Tribulation i Daintree Rainforest of Australia.Det blev designet og bygget af M3 arkitektur, og holdet blev tvunget af økosystemets følsomme karakter til at tilpasse en bæredygtig strategi. Der blev ikke fjernet træer, og det ydre af huset blev kamoufleret ved brug af spejlglas og sort gipsbeklædning.

Hovedstadsområdet i Kansas City er ikke meget inspirerende, når det kommer til miljøvenlige og moderne design, men tingene begyndte at ændre takket være projekter som den, der blev udviklet af Studio 804, en nonprofitorganisation, der blev oprettet for kandidatstuderende ved University of Kansas School of Architecture og byplanlægning. Dette er et af de huse, de designede. Det er det første LEED Platinum hjem i området, og det er helt væk fra nettet.

Blue Sky Homes er et firma specialiseret i grøn bygning og sindene bag den dannede Taalman-Koch-studiet, der bruger underskriftsrammen på den blå himmel, og bruger den til unikke projekter som Clearlake itHouse og det Cabin i Californien. De er præfabrikerede boliger konstrueret af stålelementer lavet af op til 70% genanvendt materiale. Det som gør processen speciel er, at elementerne sendes fladt til byggepladsen, hvor de er boltet sammen med lidt affald, og det er gjort inden for en dag. Hele projektet tager mellem 6 og 8 uger, og huset er i stand til at tilpasse sig til stejle og robuste terræn, hvilket gør det til et perfekt udgangspunkt for alle, der elsker natur og eventyr.

Hvis du nogensinde i Norge føler eventyrlystne, skal du huske at Stavanger Tourism Association eller STF tilbyder 35 selvforplejede bjerghytter, som kan lejes til medlemmerne. De bruger et system baseret på tillid. Det betyder, at hver person, der bruger en lodge, efterlader penge til leje i en kasse inde i huset eller udfylder en fakturaformular, renser stedet, køber mad og brænder til dem, der vil blive der efter dem. Det er et rigtig køligt system, og det store er, at lodgerne normalt ligger i fjerntliggende områder med smuk udsigt og rolige omgivelser. Indgiverne blev bygget af Koko Architects.

Omdannelsen af ​​en forladt stald til et moderne familiehus gik godt ud for Ábaton Arquitectura. De gennemførte projektet i 2010. Huset ligger i Guijo de Santa Bárbara, i Spanien. Renoveringen fokuserede på opdatering af hele strukturen, ændring af rummets funktioner og omorganisering af interiøret samtidig med at man respekterer miljøet. Det nye design er en bæredygtig, der bruger solpaneler med opbevaringsbatterier til sommermånederne og turbinerne om vinteren. Det var et valg baseret på webstedets udfordrende karakter og dets afsides beliggenhed.

Et sted i Kaiwaka, New Zealand er der et par små huse, der ikke har døre. Du skal klatre ind gennem et vindue for at komme ind, og det er forsætligt. De er begge små og lavet af træ. De er ment for at være autonome, off-grid retreats, der tillader en at undslippe byen og at komme væk fra hele trængslen et stykke tid bare for at slappe af og nyde landets ensomhed. Disse usædvanlige feriehuse blev designet og bygget af Cheshire Architects i 2012.

I 2009 blev Sanders Pace Architecture bedt om at designe en 16 kvadratmeter lakeside pavillon med det formål at fungere som en week-end tilbagetog. Pavilionens afsides beliggenhed krævede et bæredygtigt design, der bruger fotovoltaiske paneler og et indbygget vandgenvindingssystem. Kabinen har en letvægts stålkonstruktion, og den er anbragt til vandet. Vinduer i fuld højde sikrer uhindret udsigt og skydedøre giver nem adgang til vandet.

Fra nettet og bæredygtige og to karakteristika, der går hånd i hånd. De definerer de fleste huse og tilbagetrækninger, der ligger i fjerntliggende områder. En af dem blev designet af Studio Moffitt og kan findes i Huron County, Canada. Det har passiv opvarmning og køling og et stort dæk mod syd. Vinduerne er store og jævnt fordelt i hele huset for at sikre krydventilation i løbet af sommeren.

Siddende på en ø væk fra det australske fastland, får dette pittoreske og minimalistiske hus til at tage en vidunderlig udsigt og samtidig opretholde sin privatliv og føle sig hyggeligt. Designet blev dikteret af lokationen. Lai Cheong Brown var arkitekten og designede huset med en torvgård i centrum, der giver et udendørs rum beskyttet mod vinden, som lader sollys og luft komme ind i kerne af huset. Dette interessante designvalg gjorde det muligt at lukke de ydre facader, uden vinduer.

Takket være projekter som Ecocapsule fra Nice Architects kan nogen leve af nettet. De har designet en bærbar og selvforsynende pod, der faktisk er et mikrohjem. Den bruger vindenergi og solenergi, og den samler regnvand. Poden er formet som et æg og det har et 9.744 watt batteri opladet af en vindmølle, som i kombination med solpaneler kan tillade nogen at bo midt i himlen i omkring et år.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar