Modern Office ignorerer stereotyper til fordel for et originalt design

Når man diskuterer kontormønstre, har hver region sit eget mønster, og de er alle næsten eller ligner hinanden. De stereotyper, der oprettes, er imidlertid ikke nødvendigvis fokuseret på de bedste funktioner i et kontor. Designerne er normalt upersonlige og monotone, og derfor er det i sidste ende mange renoveringer af kontorforsøg at bryde stereotyperne og indføre nye designteknikker og tilgange.

Dette er tilfældet med LEOs digitale netværkets hovedkvarter beliggende i Shanghai, Kina. Kontoret blev renoveret i 2015 af LLLab, en arkitektur og designstudio fuld af nye og geniale ideer, der skaber et kreativt spin på alt.

Den nye tilgang fokuserer på at skabe et design der inspirerer ved hjælp af specifikke materialer og strategier. Glas, træ og beton spiller hver især en vigtig rolle i kontorets overordnede design. I betragtning af hvor stor pladsen er, og det faktum, at den eneste kilde til naturligt lys er en række vinduer på ydervægge, besluttede holdet at bruge glas til væggene og skillevægge til rummene i hovedkvarteret.

Ved at gøre det får hvert mødelokale og arbejdsområde udbytte af naturligt lys. Derudover eliminerer glasset også de visuelle barrierer mellem rummene, så hele gulvpladsen kan fungere som et stort arbejdsmiljø.

Det bliver klart, at dette ikke er noget almindeligt kontor, så snart du kommer til receptionen. Her viser en stor træbjælke virksomhedens logo, mens et skyformet lysarmatur sætter et behageligt humør.

MoreINSPIRATION
  • Farverige corporate office interiør design af Space Architecture
  • Moderne Arkitektur Kontor Fremmer Opgaveorienteret Design
  • Belkin Moderne Kontor Indretningsdesign

Advance og du kommer til de enkelte kontorer, mødelokalerne, cafeteriet og alle de andre rum, der hver især viser et unikt udseende, men opretholder den samme stil hele vejen igennem. En række accentfunktioner som lysarmaturer, potteplanterne, tavlevægge og friske farvelægninger skaber en afslappet og samtidig stimulerer ambiances med fokus på øget produktivitet.

Træ som materiale spiller også en vigtig rolle i kontorets overordnede design. Det hjælper for eksempel med at definere de enkelte arbejdsområder. De har hver især transparente glasvægge, og trægulve giver dem individualitet, så de kan skille sig ud som selvstændige rum, selvom de er en del af et meget større gulvareal.

Forskellige rum har forskellige indretningsstrategier, lige fra iøjnefaldende træmosaikker til rustikke dekorationer med et strejf af nordlig enkelhed. Atmosfæren generelt er afslappet og afslappet og indretningen er professionel og moderne.

Denne forfriskende design-tilgang er beregnet til at bidrage til at skabe et behageligt arbejdsmiljø, hvilket øger produktiviteten på kontoret og stimulerer kreativiteten. Blandingen af ​​industrielle og moderne elementer passer godt til rummet, selvom de ikke er iøjnefaldende.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar