14 kvm arkitektur kontor med en indre rør struktur

R3Architetti fik først øjet, da de designede en lang og smal butik og forvandlede den til et loft tilbage i 2002. Nu imponerede de os endnu engang for et projekt for sig selv. De fire unge arkitekter redesignede et 14 kvadratmeter rum og omdannede det til et multifunktions kontor til deres eget hold.

Kontoret hedder Spazio R3 og er beliggende i San Salvario-distriktet i byen Turin, Italien. Arbejdet på rummet startede i 2015 og sluttede samme år. På grund af den begrænsede størrelse af hele dette rum besluttede arkitekterne at arbejde i sektioner.

Hovedmålet var at opbygge et multifunktionsbureau hvor mangfoldighed og individuelle oplevelser ville mødes og interagere naturligt. Rummet er opdelt i to niveauer. En udførlig rørstruktur definerer interiøret og deler rummet i forskellige sektioner.

Mezzaninen kan nås via en stige, der findes i en væg niche. Her er her, hvor arkitekterne opretter deres modeller og hvor deres ideer tager form. De øvrige afsnit omfatter et område for aktuelle projekter, et møde- og modtagelsesområde ved siden af ​​de igangværende projekter og et udstillingsområde.

MoreINSPIRATION
  • Moderne Arkitektur Kontor Fremmer Opgaveorienteret Design
  • Et delt kontorlokale designet af ZEST Architecture
  • Genialt, lavpris renovering af et kontor med palle

Ved hjælp af rør og reb formåede arkitekterne at omdanne dette lille rum til et dejligt kontor og mere end det til et funktionelt rum med en velorganiseret struktur.

Mødelokalet har et specialdesignet bord med en gennemsigtig glasplade, suppleret af to lucitestole. Det er en smart designstrategi, der tillod arkitekterne at holde rummet simpelt og luftigt.

De brugte enkle materialer og kombinerede flere stilarter for at give karakter til dette projekt. Træ og metal og de to vigtigste materialer, der definerer interiøret. Indretningen er enkel og praktisk.

Holdet også opmærksom på detaljer. Belysningen er kun lys i hvert enkelt afsnit. De enkelte arbejdsstationer har justerbare bordlamper og hængende pærer lyser resten af ​​rummet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar