En gammel Auto Body Shop omdannet til et Live / Work Space

Nogle gange er det svært at bygge dit eget hus, især når du ikke er ekspert, og du er ikke ejer af en rigtig formue, så du har råd til en sådan ting. Den økonomiske del er meget vigtig, og det faktum at du ikke har for meget viden om at bygge et hus kan også påvirke dit projekt. Så her er det et eksempel, der kan hjælpe med at få en ide om hvad du kan gøre, hvis du er ejer af et gammelt sted, der kan blive dit hjem og arbejdsområde samtidig.

Indretningsarkitekten Shirry Dolgin og bygherren Boaz Siton formåede at omdanne en gammel auto body shop til et levende / arbejdsområde. Tanken var at skabe et rum, hvor de kunne føle sig afslappede, da de arbejdede og havde et sted, hvor de kunne hvile efter en lang arbejdsdag. Deres job fik dem til at gøre alle de nødvendige ændringer, bringe de stykker, de havde brug for og bruge deres egen stil. Det nye rum syntes at være domineret af en moderne industriel stil, der gav dem den perfekte stemning for et sted, som de også kunne bruge som arbejdsområde.

MoreINSPIRATION
  • Auto-Body Shop Transformation-The Adams Fleming House
  • Beaver Street Reprise i San Francisco er en fantastisk Live / Work House Plan
  • Alsidigt arbejdscenter med stor arbejdsflade

Således forsøgte de at kombinere ideen om hjem og arbejde, og alle deres stykker kunne have flere anvendelser. Middagstabellen kunne f.eks. Bruges som konferencetabell, og mange andre ting havde samme dobbelt anvendelse i deres hus. Da deres arbejde var virkelig vigtigt, var der ikke noget plads til badeværelset, soveværelset eller køkkenet. De byggede endda en skovldeler for at adskille områderne i dette store rum, hvor mange store stykker blev introduceret for at fylde det. {Fundet på apartmenttherapy}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar