Old Barn konverteret til et moderne hjem designet til underholdning

Når man omdanner en gammel bygning til noget andet, er hele ideen at ændre det meste af dets design og struktur, så den passer til de nye brugeres behov. Det betyder normalt et helt nyt udseende til bygningen. Ikke desto mindre er charmen i den gamle bygning i de fleste tilfælde bevaret. Tag f.eks. Denne gamle stald. Selv om det nu er et moderne hjem, har det nogle elementer, der giver væk sin historie. En af dem er selvfølgelig facaden.

Laden blev omdannet til et moderne hjem af Maxwan Architects. Det ligger i Geldermalsen, Holland, og det sidder på en 2 ha plads nær Linge floden. De nye ejere af stedet købte den gamle laden planlægning at konvertere det til deres drømmehus.

MoreINSPIRATION
  • Old Hay Barn konverteret til et moderne gæstehus fyldt med lys
  • Barn blev til et moderne hjem i Surrey, England
  • British Studio konverterer et 18. århundrede låge til et moderne hjem

De har et billede af, hvordan det skal se ud. De ønskede et stort opholdsstue med køkken, hvor de kunne slappe af samt underholde deres venner og organisere vinsmagning til deres kunder.

Den oprindelige lada var allerede udvidet på et tidspunkt. Som et resultat blev det en to-niveau struktur. Barnets indledende layout var meget vanskeligt at arbejde med. Fasadeåbningerne var meget små og ikke placeret i de mest egnede områder. Arkitekterne kom med en løsning. De vendte om opbygningen af ​​huset og flyttede kontorområderne og opbevaringsrum til udvidelsen. De private rum forblev i den oprindelige stald. {Billeder af Filip Dujardin}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar