Old Dry-Cleaning Shop omdannet til et moderne familiehjem

Beliggende i Gracia, Barcelona, ​​synes denne bolig at være indbydende og velegnet til en familie. Dens historie viser imidlertid, at det ikke blev bygget til at fungere som et familiehus. Oprindeligt var bygningen en renseri. Det blev senere omdannet til det, der er i dag af arkitekt Carles Enrich. Projektet var relativt tilgængeligt, da layoutet og orienteringen ikke var et stort problem.

Huset har i øjeblikket en overflade på 145 kvadratmeter. Det blev bygget i 2013, så det er nyt. Ikke desto mindre er det ældre end det ser ud til. Omstillingen sigter mod at optimere rummet og gøre det velegnet for en ung familie at bo i.

Arkitekten kom op med en plan, der ville give indbyggerne mulighed for at leve i et enkelt rum arrangeret rundt om terrassen. Terrassen blev det centrale stykke. Resten af ​​huset har et enkeltværelse, hvor aktiviteter finder sted, og dette værelse har visuel kontakt med terrassen.

MoreINSPIRATION
  • Gamle bondgård konverteret til et moderne familiehjem i Lennik
  • Forladt blyantfabrik konverteret til et dejligt familiehjem
  • Det ultimative ukonventionelle hjem: Kirken omdannet til et familiehus

For at kunne skabe denne type rum måtte alle partitioner, der var små værelser uden naturligt lys eller ventilation, fjernes. Åbningerne blev udvidet til ydersiden. Under processen blev de oprindelige materialer, der blev anvendt i væggene, udvundet og genanvendt. Ud over at ombygge husets udformning omdannede arkitekten også et gammelt opbevaringsrum på bagsiden af ​​plottet til et studie, uafhængigt af hovedhuset.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar