Old Stone Church i England Gets Heavenly New Interiors

Schweizisk selskabEvolution Design tog udfordringen om at omdanne en 1800-tallet sten kirke i Middleton-in-Teesdale, England, ind i et moderne sommerhus kaldet Kapellet.

"Da den eksisterende bygning var i en tilstand af forfald, var formålet med projektet at bringe denne unikke ejendom tilbage til livet og for at sætte besøgende i stand til at sætte pris på historie og lokal arkitektur," forklarede udviklingsholdet.

De oprindelige vinduer blev restaureret; Yderbeklædningen (såvel som hoveddøren) blev malet rød til kontrast med stenmurene. Dette indbydende tilbagetog har et rummeligt opholdsstue, en moderne køkken og fire soveværelser, hvilket gør det ideelt til familie eller gruppeferie.

En indbydende blanding af gammelt og nyt, denne restaurering tilbyder en række charmerende design detaljer. Køkkenet er en åben invitation til at socialisere, drikke te eller lave mad. Originale træmøbler, en pejs midt i stuen og synlige bjælker bidrager til en varm atmosfære. [Billeder af Chris Humphreys]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar