Gamle Træstamme Remodeled With A Scandinavian Theme

Arkitekterne af det tjekkiske Studio OOOOX kom med en plan om at omdanne en gammel træfad til deres eget hjem og de kaldte det BOOOOX-låven. Efter en 2 års renovering blev rummet fuldstændig omdannet. Ydersiden blev sort og interiøret blev designet med et skandinavisk tema.

De tilføjede en ny isoleret shell til laden med bord-og-batten sidespor over den oprindelige træ ramme. Glasdøre og store vinduer blev installeret bag de store skydedøre. Hele laden er omkring 25 'lang med 21' bred.

Interiøret er enkelt og infunderet med skandinaviske funktioner samt en række industrielle elementer. Det sort-hvide tema forenkler indretningen, mens de lagdelte teksturer skaber en indbydende stemning.

Stueetagen har en delvis mursten, der adskiller køkkenet og badeværelset fra de levende og spisestue.

Køkkenet har hvide vægge, synlige loftsbjælker og hvid kabinet med træplanker. Der er en fuldstændig mangel på vægmonterede møbler, en detaljer, der er beregnet til at holde indretningen enkel og luftig. Accent lysarmaturer blev installeret for at give opgavelys.

Teglsten støtter en række åbne hylder, der tjener som en slags spisekammer. Det er hvor alt er organiseret og gemt tæt på hånden endnu skjult fra visning.

En del af denne væg blev omdannet til lagerplads til alle køkkenredskaber og de store gryder og pander. De er alle organiseret ved hjælp af metalstænger og kroge.

Spisepladsen er placeret ved et stort vindue med flot udsigt over det omkringliggende landskab. Den består af et enkelt, specialdesignet hvidt bord og en række chic Tolix-stole, der er arrangeret rundt om den. To industrielle vedhængslampe supplerer pladsen ovenfra.

På den anden side af den åbne plan er det sociale område præget af et sort-hvidt kohid-område tæppe og industriel brændeopbevaring. Rummet er afslappet, med kun et par pladser spredt rundt. Store glasdøre åbner stueetagen til et udendørs trædæk og panoramaudsigt.

MoreINSPIRATION
  • Remodeled Barn fusioner traditionelle og moderne til et tidløst design
  • Unikt Barn Style House
  • Fantastisk skandinavisk lejlighed med låge døre

En sort ståltrappe forbinder stueetagen med de øverste lofter.

Oprindeligt havde låven to høje lofter forbundet med en korridor. Den ene blev et åbent soveværelse, og den anden blev omdannet til et skab og et hobbyrum. Hængende tøj stænger lavet af vandrør og reb tilføje et originalt look til rummet.

Soveværelset har et farmhouse-stil udseende med et moderne twist. Rustfrit stålnet opdelte områderne, mens de også tjener som sikkerhedsfunktion og giver rummet en industriel stemning.

En sort stålbro sidder mellem de to lofter, så det oprindelige layout blev bevaret og kun ændret med hensyn til stil.

Soveområdet har et vindue, der er delvist skjult bag træskodder for at bevare det oprindelige aspekt af bygningen så meget som muligt.

Den samme hems har også en hyggelig læsningskrog.

Badeværelset er infunderet med industrielle accenter. Et fabriksvindue blev omdannet til en bruservæg og stenvasken er virkelig iøjnefaldende med dets grove og rase aspekt.

Elementer som overflademonterede ledninger og alle porslinsafbrydere og afsætningsmuligheder giver den ombyggede lades hjem en rigtig unik stemning og giver det karakter.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar