Olson Kundig Architects 'Smukke Hus i Oregon

Olson Kundig Arkitekter har designet et smukt og moderne gårdshus. Huset er et svar på klientens interesse for Philip Johnson's Glass House. Beliggende i Nordøstlige Oregon, tæt på klientens eksisterende laden, er huset et meget moderne og miljøvenligt sted at bo i.

Huset ligner en kæmpe boks, og den er placeret på en 80 hektar storplads. Det har store vinduer fra gulv til loft, der ikke kun udnytter passiv solvarmeforøgelse fra den lavvinklede vintersol, men de holder også den varme sommersol ude på grund af taget. En anden brug af de store vinduer er at bade huset i så meget naturligt lys som muligt.

MoreINSPIRATION
  • Carved Into Stone: Pierre House af Olson Kundig Architects
  • Portage Bay House 2 af Olson Sundberg Kundig Allen Architects
  • 13 Projekter af Olson Kundig Architects Embedded i deres omgivelser

Selvom bondehuset er bygget ud af glas, synes det at passe ind med den arkitektoniske folkebibliotek lokale til Stillehavet Nordvest. Det er velafbalanceret af den skovrammede stal ved siden af ​​den. Boligen på 1.450 kvadratmeter har et moderne indretning, der understøttes af den smukke omgivende udsigt over hvedemarker og bjerge. Det har en neutral farvepalet, der er færdiggjort af miljøets stærke farver. Desuden har den en smuk pejs i det levende område, der fungerer som omdrejningspunkt.

The Glass Farmhouse er en fantastisk bygning på et roligt og smukt sted og kan give komfort under alle vejrforhold.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar