En forsvundet badeværelseindsamling af Rapsel

Og her er en anden overraskende badekollektion, som næsten næsten udelukkende er fremstillet af træ, hvilket nok er det mindst anvendte materiale, når det kommer til dette særlige rum i huset. Men som vi allerede har set, er dette ikke et problem længere.

Rapsel's ene forsvindende badeværelse er et sofistikeret massivt larkskovs badeværelse indsamling designet af Matteo Thun og Antonio Rodriguez vandt det italienske selskab 2009 "Best of the Year" Interior Design Award. Denne samling omfatter en håndvask i rustfrit stål, hvidt keramisk toilet og brusebad i rustfrit stål, foldehyller og bænke.

MoreINSPIRATION
  • 1930'erne laboratoriums badeværelse indsamling af restaurering hardware
  • Spin badeværelse indsamling fra ps + en Palomba Serafini Associati
  • Ventuno Badeværelse Samling fra Ideal Standard

Det skaber en meget behagelig og sofistikeret følelse, hovedsagelig på grund af den imponerende mængde træ, der indgår i denne samling. Faktisk er de eneste funktioner, der ikke er lavet af træ, toiletsædet. Men jeg er sikker på, at det ikke tager lang tid før nogen kommer op med en ide om, hvordan man også kan omdanne den funktion. Indtil du bliver nødt til at håndtere det gamle og klassiske design.

Jeg kan virkelig godt lide denne samling. Jeg sætter pris på det faktum, at designerne har valgt at bevare træets naturlige farve. Med møbler som dette bliver badeværelset snart et sted at hænge ud i.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar