Kun 44 kvadratmeter charmerende 20. århundrede lejlighed i Södermalm

Denne smukke lejlighed ligger på 4. sal er en charmerende bygning på Krukmakargatan 31, Södermalm. Det er en lys og meget charmerende lejlighed med dejlige renoverede køkkener. Det er en lille lejlighed, egnet til en bachelor eller måske et enkelt par. Opholdsstuen måler 44 kvadratmeter.

Dette er en 1,5 værelses lejlighed beliggende i Stockholm. Det er for tiden på markedet for 257.532 euro. På trods af sine små dimensioner er lejligheden meget charmerende og hyggeligt. Det er også en meget godt planlagt lejlighed, ikke at der var meget at planlægge, når man designer det. Når du går ind, er der en god indre hall med en skabsvæg.

MoreINSPIRATION
  • Lys og farverig 80 kvadratmeter lejlighed
  • Lys og indbydende 56 kvadratmeter lejlighed i Göteborg
  • En anden charmerende 60 kvm lejlighed i Sverige

Denne plads åbner op til køkkenet og til stuen. Køkkenet er for nylig blevet renoveret og har et hvidt indretning. De oprindelige planker fra gulvet er de eneste elementer, der er bevaret under renoveringen. Resten er ny. Køkkenet har nye skabe, massivt træbænk og arbejdsflader og nye apparater.

Stuen er lys og rummelig. Det har store vinduer, der slukker naturligt, og gulvene er dækket af parket. Loftene er malet hvidt i hele lejligheden. Flere elementer, der er specifikke for arkitekturen fra det 20. århundrede, er stadig til stede, som det generøse hovedrum, store dybe vinduer med ruder og smukke spejlede døre. Badeværelset er frisk og har hvide flisebelagte vægge, badekar og lysarmaturer. {Fundet på maklar}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar