Open Closet Ideer - Fuld af overraskelser med ingen steder at skjule

Er dit skab også likt et stort rod også? Det er normalt et tegn på dårlig organisation, og nogle mennesker finder faktisk kaos for at være trøstende, men hvis du ikke er en af ​​disse personer, så kan det være tid til et skab ombygget. Måske vil du gerne prøve noget nyt denne gang, måske endda eventyrlystne som et åbent skab. Sikker på, det ser ikke ud som en meget tiltalende idé, når alt du kan se er en flok rodet hylder og skuffer, der sidder der for alle at se på alle tidspunkter, men det er ikke rigtig sådan.

Det åbne skab er et meget fleksibelt og alsidigt. Konceptet kan tilpasses på mange forskellige måder, og tilpasning er en vigtig del af ethvert sådant projekt. Da du skal give op på dørene på dit skab, barrieren der stod mellem indholdet og resten af ​​rummet, skal du fokusere på at finde den optimale måde at organisere dit skab på, så alt kan have sit eget sted, men også så dig kan få adgang til alt med lethed.

Nogle gange er mindre virkelig mere, og ved at fjerne dørene i dit skab kan du faktisk gøre meget godt. For eksempel kan du forbedre trafikstrømmen og vendte tidligere ubrugte mellemrum til nyttige funktioner. Desuden, hvis du fjerner en dør, kan du få mere plads og måske udvide skabet lidt for at tilføje mere lagerplads. Et åbent skab vil også give dig mulighed for at bringe mere naturligt lys og gøre hele rummet mere behageligt.

Detalje, som de fleste mennesker opdager efter skift fra et lukket opbevaringsområde til et åbent klædeskab, er som regel det faktum, at det ser ud og føles meget luftigt, lyst og overraskende mindre rodet. Der er også andre fordele og måder at kompensere for den pludselige mangel på privatlivets fred. For eksempel kan du erstatte de faste døre i dit originale skabsdesign med gardiner. Du kan hænge dem fra loftet, eller du kan installere dem som om du ville have en vinduesbehandling.

Fritstående klædestativ er en stor opbevaringsmulighed for små rum, til åbne rum eller til lejede boliger.

MoreINSPIRATION
  • Closet Envy - 13 Smukke design og opbevaring ideer
  • En piges indbyggede skabsdesign ideer
  • En kort liste over skabet stilarter. Hvilken en foretrækker du?

Fabric gardiner gøre åbne skabe se mere indbydende og de er også mere subtile end faste døre. De er også bedre for børn, der er lettere at bruge og sikrere. Også et åbent skab opfordrer oprydning. Når du ikke længere har mulighed for at lukke dørene og gemme alt bag dem, vil du have dit skab velorganiseret og rart at se på. Så vidt lagerindstillingerne går, er din bedste mulighed et brugerdefineret system. Du kan blande og matche forskellige stilarter og have skabshylder og skuffer samt tøjstænger og kroge og alt andet du kan finde nyttigt og praktisk. Brug hylder til skabsorganisation, hvis du vil have alt på skærmen og let greb eller hvis du nyder den åbenhed, de giver dig.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar