Tips til stilfuldt strømning, der åbner køkkenhyller

Det ved vi alle sammen åbne hylder i køkkenet er en stor tendens lige nu. Det er en dejlig blanding af skarp, men komfortabel stil og en god måde at sætte dit eget køkken og udsmykning af personlighed ud over masserne. Hvis du har lavet omskifteren til at åbne hylder i dit køkken, eller hvis du overvejer at gøre det, kan du tænke dig at gå i gang med at fylde disse hylder stilfuldt.

Organiser strategisk ... og smukt.

Overvej dine mest brugte artikler, og hold dem til den nederste, lettere at nå hylder. Tallerkener, skåle og kopper / krus falder typisk i denne kategori. Du vil være så meget gladere med dit smukke køkken, hvis de åbne hylder er organiseret pragmatisk.

Tilføj funktionel farve.

Køkkenet er frem for alt et funktionelt rum. Men det betyder ikke, at stilen falder ved vejen. Tilbringe en fremtrædende åben hylde til pænt organiserede kogebøger. Bindingerne giver farve, og bøgerne er inden for rækkevidde.

Vælg en cheery accent farve.

Hvide køkkener, herunder hvidt servise, når et sådant køkken har åbne hylder, ser meget skarpe og rene generelt ud. Tilføjelse af en farvefarve i blandingen medfører en venlig faktor, foruden at gøre rummet ser mere interessant visuelt ud. Du må dog ikke overdrive accenterne.

Tilføje naturlig varme i dine åbne hylder.

MoreINSPIRATION
  • Tips til Making Open Kitchen Shelving æstetiske og nyttige
  • Hvordan man åbner hylden i et køkken
  • Smuk og funktionel opbevaring med køkken åbne hylde ideer

Introduktion af træ eller et andet varmt og venligt naturmateriale ind i et køkken i rustfrit stål giver en fremragende balance rundt om hinanden. At holde hylderne selv træ er en mulighed; men hvis dine hylder allerede er hvide, kan du overveje nogle træskåle eller kurve. Bonus: kurvene ser naturligt ud, mens de fordobles som en grimme forklædning

Dekorer hylder med en lignende funktion.

Dette boheme-chikke køkken er et perfekt eksempel på at dekorere hver hylde med en farve, mens du stadig opretholder den nødvendige funktion. Du kan bruge ikke kun farve, men også materiale (som de forskellige størrelser af træskåle her), stil, æra eller uanset åbenlyst commonality, dine retter deler. Farve synes at give mest ensartethed og derfor rent udseende.

Brug illustrationer.

Gå ikke glip af en mulighed for at fremvise kunstværker, du elsker, ved at lænke nogle rammer på hylderne bag dine retter. Dette er en god måde at udvide hylderne også vertikalt, især når retterne selv er lave (som det ofte er tilfældet med kopper og krus).

Stak dem højt, hop dem dybt.

Hvis dine retter er temmelig monokromatiske, er en måde at tilføje visuel interesse og dybde på dine åbne hylder (hvis det er et af dine mål, det er) at fylde hylderne til brimming. Prøv at få hver stak skål til at nå bunden af ​​hyljen over den, og scoot stakken selv tæt sammen. Dette skaber en interessant vignet og er tilgivende for en samling af mærkeligt formede stykker.

Prop plader til mere farve.

Vis dine gode retter og tilføj mere farve til køkkenet generelt ved at lænde et par af dine tallerkener på deres fælge frem for at stable dem alle sammen. Bare vær sikker på at de er sikret nok, så de ikke ruller eller glider ned og banker dine andre varer!

Vis hvad du elsker.

Dette er virkelig bundlinjen for enhver dekoration skematisk - hvis du ikke elsker varerne, uanset hvor stilfuldt de ser ud, vil du ikke være tilfreds med den overordnede følelse. Vælg stykker, du elsker, og dit rum vil afspejle, hvem du er og gøre dig glad.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar