Åben plan leder til stor veranda i Bright House i Australien

Beliggende i Victoria, Australien, the Somers House One vedAdrian Bonomi Arkitekt er beskrevet af arkitekten som et "kompakt, levende og vejrtræk hus." Dens ydre blander naturlige materialer som tømmerbeklædning, krydsfiner og cederdøre.

En stor veranda giver velkommen skygge på varme sommerdage og forlænger det udendørs liv i koldere måneder. Denne overdækkede terrasse forvirrer linjen mellem et gårdhavehus og en traditionel australsk veranda.

Når du træder ind, bliver du mødt af en følelse af plads og lys. En pejs nedad fra loftet deler visuelt loungeområdet fra køkkenet.

Den åbne stue, køkken og spisestue forbinder med den store nordvendte veranda. Genbrugsmalet mursten, sten og træmøbler giver hjemmet en rustik, men elegant touch. Malerier og grafik tilføje en dosis personlighed og bidrager til at reducere rummets omfang.

På trods af de mange materialer, teksturer og indretning, udstråler dette hjem hele tiden harmoni. Intet virker ude af sted, og hvert element er korrekt fremhævet. Nyd den virtuelle rundvisning i dette dejlige hjem. [Fotografi af Benjamin Hosking]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar