Sådan optimerer du opbevaring i et hjemmekontor

At arbejde hjemmefra kan virke som en drøm, der går i opfyldelse. Men hvis du har et rodret kontorlokal uden organisation eller opbevaring / ' [-, kan det hurtigt blive et mareridt. Oprettelse af et hjemmekontor, hvor du kan blive inspireret og produktiv, kan være en af ​​de vigtigste faktorer for din succes. Her er et par tips til oprettelse af et organiseret rum.

Tænk gulv til loft.

Når du tænker på kontoropbevaring, går din hjerne sandsynligvis direkte til skrivebordslåger og kasser. Men hvis du vil udnytte hele dit rum, skal du tænke større. Lange bogreoler eller flydende hylder over dit skrivebord kan give dig masser af ekstra opbevaring uden at ofre for meget gulvplads og gøre rummet for trangt.

Brug Multipurpose Møbler

Især hvis du har begrænset plads til at arbejde med, kan du blive lidt kreativ når det kommer til møbler på dit kontor. Hvis du ikke har plads til et komplet arkivskab til vigtige dokumenter, kan du bruge nogle bakker eller kasser, der passer ind i din bogreol og blot fylde dem med mapper og andre genstande. Hvis det er vigtigt for dig at holde nogle personlige ting på skærmen på dit kontor, kan du lægge dem på hylderne ved siden af ​​dine filer for at bryde op alle arbejdsposterne.

Digitaliser dit arbejde

MoreINSPIRATION
  • Nemme måder at organisere dit rotte hjemmekontor
  • Srorage Techni Mobili computer skrivebord
  • Tips til at organisere dit hjemmekontor

Ved at holde digitale filer af vigtige dokumenter kan du spare masser af fysisk plads på dit kontor og gøre det nemmere for dig at finde vigtig info. Bare sørg for at sikkerhedskopiere alt på en ekstern harddisk eller lignende system, så du ikke mister alt, hvis din computer styrter. Derefter kan du rydde ud af din plads på alle de rod og gamle dokumenter, som du alligevel aldrig har brug for i form af hard copy.

Opret et åbent rum

Det kan være svært at få noget gjort, når du føler trange og klaustrofobiske. Derfor er det vigtigt, at dit kontor føles som et åbent og indbydende rum. Vælg en lys og beroligende maling farve. Hold toppen af ​​dit skrivebord så tomt som muligt. Og hold dine filer så organiseret som muligt. Selv dem, der er stygge generelt, kan hovedsageligt være skjult for synet med nogle stilfulde beholdere.

Uanset om du altid arbejder hjemmefra eller bare gør det en gang i et stykke tid, skal dit kontor være et positivt rum, hvor du kan være produktiv og altid ved, hvor du finder vigtige ting. Ved at følge ovenstående tips kan du sikre dig, at dit rum er mere af et organiseret arbejdsområde end et rotet rod.

Billeder: 1, 2, 3, 4 og 5.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar