Organisk arkitektur med moderne funktioner i Carvoeiro, Portugal

Da jeg først så Casa dos Terracos huskede jeg om Santorini og de charmerende hvide bygninger derude. Beliggende i Carvoeiro, Portugal, blev dette hus bygget i 1967 og bruges som en ferie tilbagetog. Over tid har tingene ændret sig. Studio Arte renoverede det for at opfylde alle de nødvendige betingelser, så en familie kunne bo her permanent. De gjorde et ret godt stykke arbejde!

Casa dos Terracos (House of Terraces) har noget særligt i forhold til andre huse. Navnet er et tip. Små haver med forskellige planter omgiver hele huset op til poolens terrasse. De følger begrebet tørre haver i Middelhavet. En ting er sikker: der er en stærk sammenhæng mellem arkitekturen i denne bolig og natur.

Under renoveringen blev den organiske arkitektur styrket, og ejerne sammen med arkitekterne besluttede at det ville være en god ide at skabe flere indendørs-udendørs rum. De formåede at forbinde køkkenet med den centrale gårdhave med brugbare glasskodder. Også en stor roterende glasdør forbinder stuen med en anden udendørs gårdhave, samtidig med at det naturlige lys kan lyse et af hovedområderne i huset.

MoreINSPIRATION
  • New Zealand Residence kombinerer vertikal arkitektur med dejlige ergonomiske funktioner
  • Casa Kopche Residence funktioner Den perfekte indendørs udendørs forbindelse
  • Moderne bolig i Costa d'en Blanes af SCT Estudio de Arquitectura

På indersiden var huset smagfuldt indrettet. Indretningsarkitekter undgik overfyldning, og dermed opretholdt følelsen af ​​naturlig friskhed. Vi oplevede også nogle hyggelige overraskelser her. En foldet væg væg adskiller loungen fra køkkenområdet, og det er ikke engang alle!

Badeværelserne har et helt nyt look. Håndlavede mosaikker tilføjer en særlig charme, så kreativitet er et andet vigtigt aspekt, der definerer denne bolig. De udendørs terrasser blev brolagt med portugisisk brosten. Sidst men ikke mindst er poolen lavet af glasfiber og lyser om natten. Forestil dig, hvor afslappende det er at bare se det eller bare svømme i det.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar