Original spisestue makeover

Når du flytter til et nyt sted, er det altid kaotisk. Der er meget du skal gøre og der er ikke nok tid, så du ofte finder dig selv overvældet. Ikke desto mindre er der altid noget, der kan hjælpe: venner. De kan gøre alt til at virke lettere. Her er et eksempel, der illustrerer denne bekræftelse. Når du flyttede ind i denne nye lejlighed, følte ejeren ligesom at give op. Men med hjælp fra nogle venner her er hvordan det nye hjem dukkede op.

Dette er den nye spisestue. Det plejede at være et soveværelse, og det er et smalt rum med ikke så meget plads. Der er et vindue på den ene side, der fører til stuen og to andre på den modsatte side. For at opnå det ønskede ønske startede ejeren og vennerne med de grundlæggende: nogle friske maling og møbler. For at gøre værelset til at virke større, er et spejl blevet tilføjet. Det er et simpelt trick, der altid får gode resultater.

MoreINSPIRATION
  • Stue hjørne makeover
  • 10 Friske og afslappede spisestue design
  • Sådan giver du dit håndværk Værelse en makeover for at gøre det mere sjovt

Et nyt spisebord skulle købes, da den gamle var for stor til det rum. Et vindue er taget ud, og rummet blev omdannet til en bar / opbevaring til flasker og briller. Da rummet var begrænset, var nogle stole blevet hængt på væggene. En meget praktisk og enkel løsning. Et meget interessant og originalt stykke er lysekronen. Gruberne var en interessant ide. Alt i alt er dette et meget praktisk og originalt nyt udseende. Dette viser os, at vi kan gøre mange interessante ting uden hjælp fra fagfolk. Bare ring til dine venner og have det sjovt. {Fundet på sjov.kyti.me}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar