Originalbolig i Polen dikteret af moderne levebehov: Two Barns House

To Barns House vedRS + Arkitekter ligger i et roligt nordligt distrikt i Tychy, Polen, tæt på et skovkompleks. Adgang opnås ved blind vej fra hovedvejen, der forbinder plottet i det nordvestlige hjørne. Planlægningsplaner baseret på analysen af ​​byområdet pålagt takgeometri og bygningens maksimale højde. Investorerne anmodede om, at huset var åbent for den sydlige have, rummelige og komfortable. For at opnå dette og opdele lydstyrken delte arkitekterne bygningens krop i to materielt og funktionelt forskellige dele.

Implementeringsprocessen beskrives kort af projektudviklerne som følger: "Vi vendte først til syd mod syd og indbefattede hele dagszonen. For at lade beboere manøvrere deres biler lettere, ledede vi anden form mod indgangen til plottet. Her placerede vi resten af ​​funktionelle områder. Derudover skiftede vi begge faststoffer i forhold til hinanden for yderligere at forstørre indkørslen, som på grund af den relativt smalle adgangsvej skal bruges til at vende tilbage. Denne procedure tillod os også at skabe skyggefulde og private dele af terrassen, som er direkte tilgængelig fra soveværelset.

Derudover skygger dele af huset hinanden således, at soveværelset ikke samler direkte sollys om eftermiddagen, så værelset køler ned før natten. Vi forbinder begge figurer med lyse, åbne og glaserede mezzanin ". Kvaliteten af ​​bygningen og dens detaljer er resultatet af materialer af høj kvalitet, godt håndværk og konstant overvågning af designere over investeringen. [Oplysninger fremsendt via e-mail af Robert Skitek Architects; Fotografering: Tomasz Zakrzewski]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar