Original for stram afføring

Da jeg var en lille pige, blev jeg fascineret eventyr. Jeg husker at min mor købte mig mange eventyrbøger af enhver art. Historierne med prinsesser var min begunstigede. Jeg havde en bog, som var så dyrebar for mig, at jeg selv glemte, hvor mange gange jeg havde læst det. Den lykkelige ende, da prinsessen og prinsen mødte og levede lykkelige nogensinde efter, var mit yndlingsmoment. Alle deres eventyr og deres fantastiske kjoler markerede hele min barndom.

I det øjeblik jeg startede den femte klasse, forsøgte min lærer i rumænske at forklare mig, at jeg skulle stoppe med at læse eventyr og begynde at læse noget andet mere passende i min alder. Jeg kunne ikke lide at opgive min "Cinderella", "Snow White" og mange andre dejlige eventyr, men det var nødvendigt for min udvikling og udvikling.

MoreINSPIRATION
  • Kom til et eventyrland med din egen fehave
  • En vidunderlig drøm badeværelse af Etrusca
  • 5 Wonderful Fairy Tale soveværelser

Jeg gætter alle på hovedet om den dejlige "Cinderella". Det er en stor historie om en pæn pige, som måtte bære alle former for ydmygelser fra hendes stiftmor og stresister, men som til sidst blev en dejlig prinsesse, da hun fandt hendes prins. En af de vigtige øjeblikke i historien refererer til, hvornår pigen mistede sin sko på prinsens bold og så løb hun væk. Derefter forsøgte prinsen at finde hende enhver pige måtte tage på skoen.

Denne del af historien inspirerede det oprindelige design af en skammel, der hedder "Too tight stool". Den er lavet af en metalramme og en frisk grøn pude, der virker skubbet ind i denne metalramme. Dens polstringsknap trykker på at vise, at puden er den rigtige til denne metalramme, ligesom i "Cinderella". {Fundet på avihaishurin}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar