Osmanniske kaffebord Ideer - Det er tid til at gå hybrid

Taget separat, er begge ottomaner og sofabord ekstremt alsidige og nyttige, så hvad ville der ske, hvis du kombinerer de to? Nå får du et nyt møbel, der er endnu mere funktionelt og som du kan bruge på mindst to forskellige måder. Osmanske kaffeborde er kølige og temmelig lette at arbejde med, især hvis du kan lide afslappede decors, fordi uanset hvor meget du prøver, kan du aldrig få et rum til at se helt formelt ud, hvis der er et ottomansk sofabord i centrum. Det er faktisk en af ​​de ting, vi elsker mest om disse hybridbrikker. Uanset hvordan du sætter det, har de en iboende dosis af tilfældighed og komfort. Vi viser dig, hvordan du får mest ud af det.

Fordi osmanske kaffeborde er polstret (ellers ville de bare være tabeller) deres overflade er ikke lige så god til at vise eller holde tingene på, især når det kommer til vaser, briller og andre ting. For at løse dette problem kan du bruge en bakke.

Hvis en bakke ikke er ligefrem et passende alternativ til dig, kan en bedre mulighed være at have et accentbord, der passer fint over den osmanniske, som en ærme. Det ville ligne en C-tabel, som supplerer sofaen, men med sine egne særpræg. {Fundet på signaturedesignskitchenbath}.

En osmannisk er bedre egnet til et opholdsstue, der ønsker at se hyggeligt og indbydende i forhold til et sofabord og det hele har at gøre med polstring. Vi kan godt lide kontrasten fremvist her mellem den stofstøbte sofa og lænestole og det læderbetrækede kaffebord osmanniske. {Fundet på jdesigngroup}.

Vi nævnte, at du kan bruge en bakke, hvis du vil have en flad overflade, hvor du kan holde varer på dit osmanniske sofabord, men vi nævnte ikke, at bakken kan være en strukturel del af bordet / osmannisk. Tjek dette interessante design, som har et særligt sted i centrum for en flytbar bakke. {Fundet på eminentinteriordesign}.

Nogle gange er en osmannisk for lille til at være nyttig som et sofabord. Du kan nemt overgå dette problem ved blot at bruge to ottomaner i stedet for en. Faktisk, hvis det ikke er nok, skal du tilføje en eller to flere. De kan hver især fungere som individuelle hybridstykker, eller du kan forbinde dem sammen for at gøre et større stykke. {Fundet på nitzandesign}.

Ikke alle ottomaner har blød og tykk polstring. Det er faktisk dem, der ikke passer til disse kriterier, der gør de bedste sofabord. Deres næsten flade overflader er praktiske, og de er bløde og kuberige nok til at sidde eller hvile dine fødder komfortabelt.

Tufted ottomans er super almindelige og populære og med god grund. De er den perfekte kombination af elegante og hyggelige, og de laver store kaffebord alternativer. Se, hvor smukt dette komplementerer mødet med sin smarte farve og det enkle og alsidige design og form.

Selvfølgelig skal du sørge for, at denne kombination af elementer passer til din livsstil, før du hopper på ideen om at smide dit gamle sofabord ud og erstatte det med en osmannisk. Et ottoman sofabord er fantastisk til nogen, der kan lide at sætte deres fødder op og se tv, men ikke så meget for nogen, der kan lide at servere drikkevarer og snacks på sofabordet.

Når man taler om gamle kaffeborde, bør man også overveje muligheden for at ændre sig til en osmannisk snarere end at erstatte den helt. Når alt kommer til alt, har et sofabord allerede den rigtige størrelse og ramme, og alt hvad du skal gøre er at tilføje noget skum og polstring stof / læder. Du kan endda lade bunden blive udsat, hvis der er en hylde, du kan bruge til opbevaring der nede.

MoreINSPIRATION
  • Osmanniske runde bord til små rum
  • Lille sofabord med 4 integrerede ottomaner
  • 10 alternativer til den traditionelle kaffebord

Hvis du ikke er en stor fan af knap-tufted ottomans, er der altid andre design muligheder, som du kan udforske. Hvad med et ottoman sofabord med en flad polstret overflade? Det har et pænt og simpelt udseende, og designet er fantastisk, hvis du vil lægge vægt på et koldt stofmønster. {Found on gmconstructioninc}.

Der er også mulighed for at matche det ottomanske sofabord til din sofa eller sektion. Der er faktisk møbler sæt, der omfatter alle disse moduler, og du kan også altid omfordele en fodskammel i et bord, hvis du kan lide den måde, den passer ind i det store billede.

Indtil videre har vi fokuseret på osmanske kaffeborde og deres rolle i stuen, men det er ikke den måde at bruge disse alsidige møbelstykker på. Et osmannisk bord kan faktisk passe godt i stort set alle rum i huset, herunder soveværelset, kontoret eller endda badeværelset og Avalon er et godt eksempel.

Nogle ottomaner er mere end bare multifunktionelle. For eksempel kan Laguna enten tjene som en bænk eller som et sofabord, men det har også et indbygget opbevaringsnøgle indvendigt til personlige ting, et ekstra tæppe, fjernbetjeninger, magasiner og andre ting.

Hvad angår lagringsfunktionerne i et osmansk salonbord, er der ikke så mange muligheder. Der er den gemte opbevaringsnøgle, som du allerede har set, og der er også den åbne hyldeversion med dette smarte stykke, som vi fandt på Amazon.

Nailhead trimmen giver dette kaffebord ottomanske et raffineret og elegant udseende og hjælper også med at skitsere sin ramme med en åben opbevaringshylde. Det er dejligt at hylderne er dækket af stof og matcher toppen og rammen.Denne detalje hjælper med at skabe et sammenhængende design. Fås på Amazon.

Nogle osmanske kaffeborde er mere praktiske og opbevaringseffektive, end deres design oprindeligt antyder. Den inspirerende osmanniske bord er et perfekt eksempel på den måde. Den nederste hylde antyder et praktisk design fra starten, men så opdager du også de hemmelige små skuffer, og det ændrer alt.

Vi var så fokuserede på alle de kølige designfunktioner i disse osmanske kaffeborde, at vi ikke engang bemærkede deres form. Sure, rektangulære ottomaner og borde er meget almindelige og praktiske, men nogle gange er der en rund en, der skal balancere resten af ​​rummets indretning. Denne ville være perfekt. Fundet på Amazon.

En af de fedeste ting om at have en osmannisk som også fordobler som et sofabord er, at du kan vælge et dristigt mønster eller en farve og gøre det til et centralt stykke for hele rummet. Prøv at finde et print, der passer til din egen stil. Måske ville et floral design blande sig fint sammen med din hyggelige stue. Fås på Amazon.

En masse gange når det kommer til hybridbrikker har en funktion tendens til at overtage den anden. Med andre ord slutter du med noget, der er mere osmannisk end sofabord eller omvendt. Men det er ikke altid tilfældet, og designs som denne virkelig klarer at afbalancere disse to funktioner ret pænt. Fundet på Amazon.

Dette er et andet meget velafbalanceret osmannisk sofabord design. Armen har en aftagelig top, der afslører et meget generøst opbevaringsområde indeni og som også kan placeres på hovedet, i hvilket tilfælde det bliver en bakke, perfekt til når du har brug for en flad solid top. Bliv blot låget for at gøre kontakten. Desuden har det osmanniske bord skjulte hjul.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar