Ud af balancen af ​​Thorsten Franck

Hvis dit formål med at dekorere dit hjem er at skabe en stærk visuel effekt ved hjælp af iøjnefaldende design, så kan denne afføring være din type. Dette er dog ikke det vigtigste aspekt, især i betragtning af det faktum, at du vil leve lang tid derinde. Udført af den tyske designer Thorsten Franck, er "Out of balance" fæces absolut et interessant møbel.

Afføringen har et meget usædvanligt design. Som navnet siger, kan det være en udfordring at holde balancen på denne afføring. Det har et legende design, der er attraktivt først men ikke så meget senere. Afføringen er bygget som æggeskaller med en vægt på bunden for balance. Men så interessant som det lyder og ser, er dette ikke det bedste valg for dem, der rent faktisk planlægger at bruge det. Afføringen er ikke så behagelig og dette er et meget vigtigt aspekt. Hvis dette problem kunne løses, ville det være et rigtig cool design.

MoreINSPIRATION
  • Orbit Taburet Med Opbevaring af Snapp
  • Harvey Probber Taburet
  • Kunstnerisk afføring, der tåler tyngdekraften

Afføringen blev skabt ved anvendelse af egetræsfiner og en speciel 3D-formningsteknologi. Udover den usædvanlige form, er designet ret simpelt. Den har en stille naturlig farve, undtagen den farverige top, hvor der er flere rødtoner. Afføringen blev oprindeligt designet til at gynge, sidde og slappe af. Du kan have det sjovt at rocke og sidde på denne skammel, men når det kommer til den "afslappende" del, kan du bare have det sjovt at prøve, fordi det aldrig kommer til at ske.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar