Nye udendørs stole design til at opfriske din sommer stil

At sidde udenfor er et af livets store fornøjelser, og vi har 14 eksempler på stilfulde pladser til dit udendørs rum. Nye smarte pladser er en hurtig måde at opdatere et blik på, uanset om du anbringer en beskeden balkon eller helt ombygger en baghave gårdhave. Selvom der kun er plads til en stol og et lille sidebord, kan sædet være langt mere interessant end blot en foldestol. Kig på disse friske stole design, der blev vist på ICFF 2018.

Cool og farverig

Med henvisning til hip designerne fra 1960'erne og 70'erne, er Bizzarto's Tulip stol et sjovt udendørs sæde fyldt med kontraster. Den lune polstrede stol er sat på toppen af ​​et geometrisk metalben, der tilføjer ekstra interesse. Sæderne i det polske selskabs Tulip Collection har lange rygsække, der gør dem super komfortable til udendørs lounging. Valg omfatter en lænestol, en sofa og en osmannisk, som alle er perfekte til en beliggenhed ved poolen eller en trendy bymiljø. Skuddet af farve fortryder et udendørs rum og gør det moderne.

Et fokus på træ

Mens havemøbler skal være super komfortable, fordi hovedformålet er afslapning, det tager mere end bare bløde puder at være stilfulde. Smukke træ accenter og funktioner bringer lidt varme og et naturligt element til udendørs stykker. Denne lounge stol fra nyt mærke Zavotti melds en række forskellige materialer til et design, der indeholder bæredygtig bambus, indrammet af mørk belagt aluminium. Det mexicanske mærkes udendørs møbler er friske og moderne i hvad det kalder en fusion af mexicansk tradition og skandinavisk design.

På samme måde har Manutti skabt en samling, der integrerer en afrundet sæderyg med et overvejende vinklet trædesign. Den høje ryg er vævet af slidstærk udendørs cording og sammenføjes med træet, der omfatter stolens arm og ben. Velopfyldte puder lægger op til træsædet, der skaber en dyb og behagelig stol. Det belgiske selskab er kendt for sine luksuriøse udendørs møbler, som forbedrer afslapning i både boliger og forretningsmæssige omgivelser.

Lavt slung og slouchy

Emu's Terramare kollektion er uber casual med sin slouchy arm design og pude-lignende puder. Det italienske firma har produceret møbler siden 1951 og bruger det nyeste inden for teknologi kombineret med traditionelt håndværk til at producere komfortable udendørs siddepladser. Kendt for patenterede mønstre, der stabler og foldes, er møblerne virkelig tunge. Terramare stole er lavet af et syntetisk, læderlignende materiale og en aluminiumsramme. De er en del af en samling, der omfatter en sofa, loveseat, lænestole og borde.

Chic sofistikation

Med en tekstur, der ligner den, blev den strikket i form, er Manutti's nye Kobo-kollektion lav og sofistikeret. Stolen har stille, yndefulde kurver, der giver det en meget smuk kant. Det belgiske selskab er kendt for sine luksuriøse udendørs møbler, der er omtalt i mange sofistikerede boliger og kommercielle design. Neutrale toner i udendørs møbeldesign gør det muligt at fokusere på det omgivende landskab, hvad enten det er stranden, poolen eller en byhave.

Lys og luftig

Den lette liggende profil af Bolonia-loungen fra ISI Mar er et æterisk design, der gør en følelse suspenderet i miljøet, hvad enten det er havet eller græsplænen. Fremstillet af galvaniseret stål, der er polyester pulverlakeret, stykkerne er holdbare og nemme pleje. Puden er dækket af et Agora tekstil. Det spanske firma har produceret farverige møbler til indendørs og udendørs rum siden 1966. Produceret helt i Spanien, er stykkerne vejrbestandige og fremstillet af materialer som stål og aluminium, som er genanvendelige og let genbrug.

MoreINSPIRATION
  • Aluminium Lounge stol til udendørs ved Herman Miller
  • Bertoia Diamond stol til udendørs
  • Tranquility udendørs sofa af Andrew Richards

Fermob, en kendt fransk producent af udendørs design, bruger også aluminium og stål, som er genanvendelige og let genbrugt. Designere opretter stykker med bevarelse i tankerne, og hele produktionsprocessen gennemføres under strenge bæredygtighedsregler. Ingen af ​​dette ofrer komfortstil og 60'erne lænestol er et godt eksempel. Dens cocoon form har en ung følelse, der er meget på trend. Den vævede harpiks sæde har tekstureret appel og aluminiumsrammen er ekstra lys, i såvel såvel som visuel vægt.

Beklædt klage

For dem der kan lide deres udendørs møbler at se polstret ligesom indendørs stilarter, er stole som denne fra Kettal bare billetten. Med en afrundet form, der minder om en indendørs klubstol, er hele rammen polstret i et udendørs stof og dæmpet jordisk palette. Den slanke kantede silhuet er forbedret med et slidt polstret sæde, der er anbragt i den buede ryg. Den uber-stilfulde spanske virksomhed samarbejder med mange internationale designere som bl.a. Patricia Urquiola, Ronan & Erwan Bouroullec og Jasper Morrison. Stykkerne er lavet med miljøvenlig maling, hvoraf næsten alle er nu 100% økologiske og genanvendelige, og træet er bæredygtighedscertificeret.

Tall og Regal

Der er bare noget om at sidde i en stol med en høj ryg omkring dig: Er det cocoon følelsen eller at stolen har en trone-lignende aura? Uanset hvad, disse typer af sæder er komfortable og indbydende.Kettals version er Cala lænestolen, her på en træbase. Det blev designet af Doshi Levien, en internationalt anerkendt designstudio, der blev grundlagt af designerne Nipa Doshi og Jonathan Levien. Stolen har en aluminiumsramme, der er dækket af vævet snor, der fås i næsten to dusin forskellige farver. Samlingen har også en sofa, loveseat og overdimensioneret osmannisk.

Manutts version kombinerer elementer af de to tidligere designs i en mere eklektisk stol, der stadig har et kongeligt udseende. Den overvejende vinkel træ design, der anvendes i hele denne særlige samling er udvidet til at skabe den høje ryg. Træarmene svæver til toppen af ​​stolen, hvor man visuelt fremhæver stykkets højde. Ligesom i den kortere version er ryggen vævet af slidstærk udendørs cording. Den dybe pude giver en meget behagelig stol.

Easygoing og Clean-Lined

Selvom disse kan have en forbigående lighed med den typiske udvendige udendørs stol, er disse designs af Los Angeles-baserede designstudio Stephen Kenn langt fra typiske. Bæltet er faktisk lavet af et specielt klipsystem, der muliggør udskiftning af individuelle bælter. Stærk, men fjedrende, bælterne skaber holdbare siddepladser, der varer. Samlingen omfatter også sofaer, lænestole og andre stykker. Stolene er en del af sin Desert Home Collection, inspireret af landskabet i det sydlige Californien.

En Touch of Whimsy

Bredt anerkendt for viktorianske møbler stilarter gengivet i fedtholdig polyurethan, Polart i stigende grad tilføjer lunefuldt tilbehør til både dens indendørs og udendørs samlinger. Det mexicanske selskabs stykker beskrives som "fantastisk, ulige, dristige, klassiske, smukke, men bestemt aldrig kedelige." Dette Whale Seat er faktisk ikke kedeligt i farve eller design. Det er den perfekte touch af whimsy til en udendørs plads og er nyttig som ekstra siddepladser når underholdende. Det er simpelthen sjovt.

Så gå ikke automatisk til den lokale store boks hjemme butik, når det er tid til at tilføje plads til din udendørs boligareal. Så mange nye stykker tilbyder komfort, personlighed og nyt design, at det er nemt at finde noget, der passer til din stil og dit rum. Prøv noget nyt og tilføj stil til din udendørs afslapning i denne sæson.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar