5 udendørs underholdende tips til at forstærke dine sommerfester

Prep til sommeren sjov med disse udendørs underholdende tips. Billede: Apex Pools

Vi håber du kan lide de produkter, vi anbefaler. Bare så du er klar over, Freshome kan indsamle en del af salget fra linkene på denne side.

"Det er sæsonen at begynde at flytte dine sammenkomster udendørs. Da temperaturen bliver varm og dagslyset forlænges, bliver det lettere - og mere sjovt - at være vært for fester i din gård. lettere betyder ikke nødvendigvis let, selvom. Hosting dine venner al fresco kommer med sin rimelige andel af udfordringer.

Den gode nyhed er, at med en lille forberedelse kan en udendørs fest være ekstremt lav vedligeholdelse. At få alle sammen udenfor giver en afslappet luft. Forventningerne er lavere, din yards naturlige skønhed gør det meste af dekorationsarbejdet, og hvis tingene bliver virkelig rodet, håndterer en slange oprydning. Er du klar til at udnytte sommersæsonen og flytte din næste fest i frisk luft? Her er fem udendørs underholdende tip, der hjælper dig med at komme i gang.

Udendørs opbevaring til retter gør hosting til en leg. Billede: LevEco Architects

1. Opret et udendørs køkken

Selvom du allerede har et køkken oprettet udenfor, kan du få fordel af at gøre tingene lettere tilgængelige under dit fest. Start med at bringe et skab, et kuffert eller et andet opbevaringsstykke udenfor. Hvis du planlægger at være vært i hele sæsonen, men ikke vil have dine møbler beskadiget af elementerne, overveje at vende det over og tilføje nogle hjul.

Når din udendørs opbevaring er klar, skal du fylde den med alt, hvad du skal bruge. Plastservietter og kludservietter er en god start. Tænk gennem dine tidligere parter. Hvad fandt du selv selv, gribende ofte for? (En flaskeåbner, måske?) At have disse fornødenheder let tilgængelige udenfor, giver dig mere tid til at nyde dit arrangement.

Kapitalisere den afslappede følelse af en udendørs samling ved at blande indretning. Billede: IDF Studio

2. fejre sorten

Den afslappede luft i en udendørs fest opmuntrer til legende i din indretning. Sig for eksempel, at du er vært for flere mennesker end du kan sidde med dine udendørs stole. Tag dine indendørs stole ud og bland dem. Sorten ser sjov og indbydende ud.

Hvilke andre indendørs elementer kan være nyttige? Træk kaster af din sofa og draper dem over stole udenfor for gæster at bruge, hvis de bliver kølige. Vælg indretning fra dit sofabord og bland det med friskbagte blomster til et interessant centerpiece. Vær ikke bange for at lege med ting, du allerede ejer. Skønheden i en udendørs fest er i den måde, som ellers stressende detaljer bliver ubetydelige.

Sørg for at du er klar, hvis brisen opfanger. Billede: Anthony Wilder

3. Vær forberedt på vind

Sommeraften kan blive blød. At være klar til vind er et af de bedste udendørs underholdende tips, vi kan tilbyde, fordi det kan forhindre noget ude af din kontrol - vejret - fra at ødelægge hele natten. Ugen før din fest, lav en mental liste over alt, der kunne blæse væk. Løsninger er generelt simple: som for eksempel at købe eller lave bordduk vægt, der klip til hjørner af en duge. Du burde ikke have problemer med at finde et produkt eller DIY projekt, der passer til din fests indretning.

For presset til tiden? Gå helt over borddugen!

Hvis du skal være lysstearinlys, skal du sørge for at beskytte dem mod vinden. Orkaner og te lys holdere er en overkommelig måde at opretholde din belysning på en kølig aften.

Stearinlys tilføje stemning og holde bugs væk. Billede: Susie Watson Designs

4. Hold skadedyr væk

Lys kan tjene et dobbelt formål, ud over at tilføje stemning: De kan også hjælpe med at afværge myg. Du behøver heller ikke at vælge citronella sorter; skadedyr også hader eukalyptus. Hvis du føler dig snedig, kan du endda lave dine egne bug-afskrækkende stearinlys. Denne DIY bruger både citronella og eucalyptus til at forvise myg.

Hvis du skal servere mad udendørs buffet-stil, skal du have en plan for at dække det, når folk ikke tjener sig selv aktivt. I en knivspids kan en væltet maskehane tjene som et beskyttende skjold.

Det er grillsæson. Gør dig klar til at lave mad udendørs hele sommeren. Billede: FireMagic Grills

5. Forbered din grill

Vent ikke til dagen før din fest at få fat i propan og skrub din grillrist. Du kan endda krydse din grillrist som du ville have en støbejernspande for at undgå rust.

Når du får din grill klar, gør den sikker. Flyt den mindst 10 meter væk fra dit hjem, udendørs strukturer og eventuelle træer eller buske. Hvis du ejer en gasgrill, skal du foretage en hurtig og nem test med sæbevand for at identificere eventuelle lækager. Det tager tid at få grillen klar, før du fyrer den op, giver dig en sommer stressfri udendørs madlavning.

Hvis du vil have mere inspiration til at få din gård klar til sommerfester, så tjek vores udendørs artikler. Vi arbejder altid for at holde dig orienteret om de nyeste udsmykningstendenser og hotteste sommerhusdesign. Fra udendørs underholdende tips til højdepunkter på sjov yard tilføjelser, har vi fået dig dækket.

Har vi savnet nogen udendørs underholdende tips? Lad os kende dine bedste tips og tricks i kommentarerne nedenfor.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar