Outside-the-Box Badeværelse Tile Ideer

Uanset om du har besluttet at renovere gæstebadeværelset og omdanne det til noget helt anderledes, eller hvis du bare vil have en ny pop i dit mesterbad, er vi her for at vise noget snazzy gulv inspiration. Fra farver til glans er der en overflod af måder at gøre dine gulve til bedre og endnu mere funktionelle. Så stop og tag et kig på vores udendørs-the-box badeværelse fliser ideer!

1. Jazzy Honeycombs.

Hvorfor ikke gå med en form, der ikke er så traditionel eller populær? Honningkager er legende og unikke, men de har også gode resultater med moderne og moderne styling.

2. Penny Piles.

Lidt glamourøs og lidt traditionel, vi elsker, hvordan denne penny-esque flise skaber en varm og luksuriøs stemning. Dette er perfekt til et rummeligt område eller endda en stand i bad.

3. Seafoam Stones.

Du vil føle dig som ferie med disse smukke sten til dine fødder. De er lidt mere delikate og afslappede end de sædvanlige fliser valg, men de er også meget mere stilfulde og bare helt smukke!

4.Wider Grays.

Lidt mere dæmpet med mere af en trendy hipster-stil, er disse bredere grå blokke det perfekte valg for dem, der ligner en enklere, moderne stil. Selvfølgelig ser de også godt ud på væggene.

5. Mættet regnbuer.

MoreINSPIRATION
  • Moderne vægflise til køkken og badeværelse af Fap Ceramiche
  • 20 Funktionelle & Stilfuld Badeværelse Tile Ideer
  • 15 brændefliser til dit badeværelse

Farven, personligheden og de varme nuancer giver en fantastisk flugt. Jazz op i gæstebadeværelset eller gå stort til dit eget mesterbad med denne type fed design.

6. Spredte bit.

Ikke alt skal være symmetrisk. Nogle gange kommer det bedste og mest fashionable udseende ud fra ikke-traditionelle, udvendige design, som dette spredte fliserlayout.

7. Salvaged Pieces.

Et natursten gulv kan være noget, du er interesseret i for et mere organisk, mindre end perfekt udseende. Vi elsker hvordan denne særlige gulv blev lavet ved at bruge både bjærgede og donerede stykker.

8. Vintage Florals.

Du kan altid genskabe en vintage stil, ganske let. Disse små, delikate blomsterdetaljer er et godt valg til mindre badeværelser.

9. Kunstnerisk fokus.

Du kan endda gerne gå med en mere populær flise og glide nogle boheme eller eklektiske fliser i et rum for at gøre et fokuspunkt. Det er lidt kunstnerisk, men det vil skabe nogle wow inspiration.

10. Geometriske udskrifter.

For noget virkelig højt og dramatisk, prøv et geometrisk print. Dette kunne være et DIY projekt eller en måde at fuldstændig omdanne et blidt rum. Farverne og stilen er helt op til dig, det vil være nemt at skabe et kig, der er mere feminint eller mere moderne!

Billedkilder: 1, 2, 3, 4 og 5.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar