Fremragende lejlighed med smuk interiør

Det er utvivlsomt meget svært at slå denne fantastiske lejlighed med smukke interiør for sin overlegne beliggenhed. Med byens opera, store park og Davids Hall lige rundt om hjørnet, kan der ikke være en bedre placering end den, der deles af denne lejlighed. Dette er blevet kombineret med veldesignede smukke interiører.

Der er blevet omhyggeligt taget hensyn til at inkorporere flere fine delikate detaljer for at udlåne en kreativ, men elegant definition til husets interiør. Klassisk vindue gulvmateriale er blevet valgt til gulvet til nudging føler, mens store vinduer er blevet tilvejebragt i væggen for at tillade i naturligt lys og frisk luft at omfavne det indendørs.

MoreINSPIRATION
  • Smuk Villa med charmerende interiør
  • Gulv til loft vinduer - nøglen til lyse interiør og smuk udsigt
  • Smuk og smuk lejlighed i Sverige

Det rummelige køkken følger det fantastiske hvide tema. Glatte døre og apparater, herunder opvaskemaskine, fryser, komfur og ovn er blevet valgt i hvid farve og sammen med træskab til skabelse af et charmerende udseende. Det skal nævnes, at designeren har betalt lige opmærksomhed på de øvrige områder af hjemmet også. Værelse, arbejdsstue, stue og badeværelser er også designet smukt. Imidlertid er udsmykningen i hele hjemmeplanen blevet holdt subtil og minimalistisk ved ansættelse af få og eneste nødvendige møbler. Lister på bo-laget.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar