Oval fritstående badekar

Badeværelset er det behagelige, hvor du slapper af efter en hård dag på arbejde eller gå kaster overfyldte steder. Badekaret er det bedste, jeg gerne vil sige møbler, hvor dit stress vil forlade din krop, og du vil helt slappe af. Det smukke badekar er perfekt lavet til dig og din kvalitetstid.

Badekaret har en interessant oval form, mere som et halvt æg. Den kommer i en variation af hvid og sort. Badekarets design blev skabt af Rexa Design. Badekaret er skabt til en person. Badekarets design giver dig mulighed for at få en komfortabel position. Badekaret har en pudeform, hvor du kan hvile dit hoved, når du tager et bad. Karret ligner en båd, så du vil føle dig som at ride på bølgerne. Du kan sejle hvor som helst du vil bare ved at lukke øjnene og komme i den afslappede trance tilstand.

MoreINSPIRATION
  • Hilo fritstående akryl badekar
  • Det delikate blustone ovale fritstående badekar
  • Fritstående badekar fra Agape Cartesio

Det går meget godt med et smukt kromhane. VELA-badekaret har et moderne design, der gør dit badeværelse meget smukt og skaber et afslappende udseende. Badekaret er en selvstændig, og hvis du har et stort badeværelse plads, kan du bruge buth lige i midten for et mere moderne touch. Kun med vela fritstående badekar kan du nyde et superboblebad, og du kan lege med dine ænderedskaber.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar