Udsigt over junglen i Costa Rica

Med udsigt over baldakinen, den Flydende hus af arkitekt Benjamin Garcia Saxe er en drøm ferie tilbagetog i junglen Costa Rica. Ifølge arkitekterne består den ukonventionelle bygning af tre bælg, der er forbundet med broer og gangbroer. Desuden er den udstyret med bæredygtige teakgulve, solvarmeanlæg og UV-vandfiltreringssystemer. Den uendelige swimmingpool, der sidder under huset, giver dig mulighed for at nyde solnedgangen, se bølgerne og lytte til koret af papegøjer og aber, der bor sammen med dig i træbaldakinen. "For os ligner dette projekt et luksuriøst træhus, hvor indendørs-udendørs samspil tager det centrale stadium.

Den uendelige swimmingpool, der sidder under huset, giver dig mulighed for at nyde solnedgangen, se bølgerne og lytte til koret af papegøjer og aber, der bor sammen med dig i træbaldakinen. "For os ligner dette projekt et luksuriøst træhus, hvor indendørs-udendørs samspil tager det centrale stadium.

Layoutet fungerer funktionelt de moderne behov for op til syv gæster: "Loungen er indrammet af gulv til loft glas concertina døre, har lave sofaer og håndlavede kæreste stole til at slappe af i og få mest muligt ud af junglen og havudsigt. En imponerende 24m korridor forbinder det primære boligareal til de to ovenpå soveværelser og den store udendørs, bambus-foret spa-badeværelse. Det store soveværelse har en kingsize seng og det andet soveværelse indeholder en queensize seng og en enkeltseng. Det tredje soveværelse, nedenunder, er mere kompakt med en dobbeltseng,

Det store soveværelse har en kingsize seng og det andet soveværelse indeholder en queensize seng og en enkeltseng. Det tredje soveværelse, nedenunder, er mere kompakt med en dobbeltseng, en-suite toilet og bruser. "Hvert værelse har dejlige skodder, der åbner mod terrassen og det majestætiske landskab. Nyd udsigten!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar