Pacini Capellini's Michey Mouse TV-stativ

Personligt er jeg ikke fan af Mickey Mouse. Jeg finder ham faktisk ret irriterende. Jeg må dog indrømme, at dette tv står inspireret af denne tilsyneladende udødelige tegneseriefigur, ser slet ikke ud. Det kan måske endda se attraktivt, i hvert fald for de små. Og det er også praktisk.

Det er et fjernsynsstativ designet til fladskærms-tv og er lavet af lakeret MDF. Fordi formen er lånt fra den populære tegneseriefigur Mickey Mouse, omfatter den automatisk de 2 ører. De er ikke der bare for at fuldføre billedet af Mickey Mouse. Du kan også bruge musens ører til at gemme dvd'er, cd'er eller endda bøger eller andet, du finder passende. Udover det har den også 2 glashylder med en opbevaringsskuffe, der giver dig endnu mere lagerplads til f.eks. Fjernbetjeningen.

MoreINSPIRATION
  • Minnie Mus Stol For Kids Room
  • Mickey Mouse Penthouse i Disneyland
  • Chic South Shore City Life TV Stand

Det interessante om dette møbel er, at du ikke nødvendigvis skal være fan af denne irriterende glade mus for at kunne lide tv-stativet. Personligt er jeg ligeglad med formen, jeg finder det bare praktisk. Men hvis du har et barn, vil han helt sikkert elske det.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar