Hvordan male en udvendig dør som i, lukke hoveddøren!

Sandsynligvis de billigste, men mest effektive måder, du kan opdatere udseendet på din udvendige frontindgang er at male hoveddøren. En sådan kæmpe klump af farve, front-and-center, er bestemt et af de mest visuelle aspekter af dit indre indrejseområde. Det er derfor vigtigt at vælge den perfekte dørfarve og male det korrekt, hvis du vil give det bedste mulige første indtryk. Det er en simpel og ligetil proces. (Bare vær sikker på at du er parat til at lade din dør åbne hele dagen.)

Træt af din gamle dørfarve? Lad os ændre det.

Se på farven (erne) på dit hus. Du vil gerne vælge noget, der går med resten af ​​huset, først og fremmest. Dette eksempel viser et hus med et brunbrunt-orange-rocket ansigt. Disse er ikke blandt husejers foretrukne nuancer, men de skulle tages i betragtning, inden du vælger en dørfarve. Fordi orange og blå er komplementære farver, og den forrige dør var ret mørk, blev det fastslået, at en lysere / blødere skygge af varm blå ville være rart. Mange maling chips blev samlet, der svævede rundt om denne idé, så blev de tapet til døren og analyseret. (Den valgte farve kaldes "Watery" af Home Decorators Collection, en dejlig blågrøn-gråt-grå.)

Tag lidt af 220-grit sandpapir og start med at slibe dit dørflade. Start med forsigtigt at rive sporene, hvis din dør har nogen. Tip: Du vil sandge væk store ufuldkommenheder, men du behøver ikke bruge for altid slibning.

Gå derefter videre til de flade overflader. Ligner farven før ibenholt var en skygge af koboltblå.

Når du udfører en hurtig, let slibning, er det nyttigt at huske på, at du ikke nødvendigvis er ude for at opnå en ensartet farve i slibningen. Nogle afsnit er nødt til at bruge lidt mere slibning; andre, betydeligt mindre. Hvis du ser dig selv på et område, der synes at have brug for mere slibning, skal du føle dig i stedet for at se ud - stop med at skure hvert par sekunder og kør fingrene over området. Hvis det føles glat, uanset hvordan det ser ud, kan du gå videre.

Tør døren ned med en renseklud. Eller en baby tørre.

Når din aftørring er tørret helt, er det tid til at tape af alt, hvad du ikke vil have malet. Bemærk: Det er en god idé at bare fjerne al hardware før maleri. På den måde kan du få en jævn slibning færdig, og du risikerer ikke at maling drypper på din dørhåndtag eller nøglehul.

Dette eksempel undgår at fjerne dørens knap og lås, fordi disse stykker måtte installeres ganske lurt af en låsesmed på grund af nogle underlige problemer på vores gamle dør, så de forbliver dækket sikkert med tape.

Også fordi du vil male det indvendige læbe på din dør (det ansigt, der berører døren), er det en god idé at køre et stykke malers bånd ned ad kanten.

Grib din udvendige maling. Jeg anbefaler (sammen med mange malermestere) en kombinationsmaling + primer for at redde dig selv et skridt, samtidig med at du opnår en ensartet maling. Ellers skal du bruge to lag primer og derefter udvendig maling oven på det.

Beundre din valgte farve. Åh ja. Jeg tror du kan lide det her, Watery.

MoreINSPIRATION
  • Cool Purple Purple Front Door Ideas
  • Lav en splash med en rød forreste dør
  • 7 hurtige ideer til at lave din frontdør pop

Der er en metode til at male en dør, der får det til at se godt ud i slutningen, og jeg vil dele det med dig nu. Begynd med at male den vinklede perimeter af et toppanel (en af ​​de seks rektangulære paneler på denne dør) med en børste. Denne første frakke skal være en lys; skal du ikke være bekymret, hvis nogle af de gamle malingfarver viser igennem i dele. Du får det dækket hurtigt nok med den anden / tredje frakker.

Mal hele panelet, og fortsæt til nabopanelet, stadig med en pensel. Stop der i et øjeblik. Sørg for, som du maler disse, at kanten af ​​eventuelle nye penselstrøg udglattes straks. Hvis du forlader dem, selv i 30 sekunder, kan de begynde at oprette en smule, hvilket giver et meget ujævnt slutresultat. Sørg konstant for dråber og dråber og maling løb, og træk dem straks væk.

Dernæst kan du for den første frakke tage en skumrulle med høj densitet og male de flade dele omkring de to paneler, du lige har beskrevet. Igen skal du se kantene på dine nye malerør; hvis der endda er en lille smule overskydende maling, der er tilbage til at sidde der, vil den begynde at oprette og gøre en grim bump eller linje, når du male over det senere.

Glem ikke om indersiden af ​​panelerne, hvis det er relevant. Fortsæt denne ordre - børste riller, kontrollere maling kanter, rulle omkreds, kontrollere for maling dryp, rulle interiør, pas på mærkelige maling globs - for hvert panel på din dør.

Glem ikke om dørklæbens lip (er) - mærk knap en sikkert og hængslet en, hvis du vil.

Lad alt tørre (typisk i cirka fire timer, hvis du gjorde som du skulle og holdt det første lag maling en lys).

Tag din 220-grit sandpapir, og gør en meget let slibning over hele døren.Du forsøger ikke at sande gennem dette malingsjakke, du slipper blot nogle små malingstumper, hvis de kom op, fordi du har glemt en eller to gange for at udjævne kanterne af dine nye malingskurer. Bare rolig, vi har alle været der. Bare sand dem ned.

For den anden frakke (og tredje, hvis du vil have ... denne vejledning gjorde tre frakker), fortsæt i samme metode til at male vinklerne omkring hvert panel. Mal som om du følger et trækorn, selvom der ikke er en på din dør, eller hvis den er begravet under 28 andre lag maling. Den eneste undtagelse herfra er de vandrette linjer skabt af de øverste og nederste vinklede kanter på hvert panel; male dem sidelæns. (Eller virkelig, men du foretrækker.) Fordi jeg kan lide det maleriske udseende og en penselmalet dør, brugte jeg kun børsten til den anden og tredje frakke; ingen skumrulle til mig her. Det er dog et præferenceopkald. Det er sikkert hurtigere med skumrullen.

Fjern forsigtigt et tape efter din sidste frakke, uanset om det er den anden eller tredje, mens den stadig er våd.

Lad det tørre.

Stå tilbage, og luk din dør, så du kan se det med resten af ​​huset. Er du tilfreds?

Var farvevalget et godt valg for dit rum?

Farven ser altid lidt anderledes ud, når den faktisk er malet på. Vi elsker denne ene, fordi det tilføjer et køligt, moderne element til det omgivende (daterede) rock ansigt.

Tillykke! Du har lige afsluttet den mest effektive ting, du kan gøre for at pakke en stærk punch med din hoveddør / udvendige indgang. Vi håber du elsker det.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar