Paint Chip Crafts til dem, der elsker farver

En god og inspirerende ide for at tilføje lidt farve til din lejlighed er at lave dit eget kunstværk. For eksempel kan du lave væg kunst, dekorationer og alle andre håndværk. Hvis du ønsker at blive kreativ, men du ikke ønsker at bruge mange penge på projektet, kan du bruge maling chips. Få nogle farveprøver og vælg dit yndlingsprojekt.

Hvis du vil tilføje noget farve til dit hjem, kan du gøre dette ved hjælp af farverige malingchips. Tanken er at holde dem på væggen. Du kan skabe alle mulige mønstre og ikke alt skal justeres perfekt, især hvis du foretrækker et mere tilfældigt udseende.

Hvis du har tid og tålmodighed, kan du dække en hel farve i farverige malingstrimler. Du har brug for malingprøver i en række farver og nuancer, og du bliver nødt til at ordne dem fra varmt til koldt eller i en hvilken som helst anden rækkefølge du bestemmer. {Found on ds}.

Denne dejlige ting er et genialt og kreativt alternativ til bryllupsbordnumre. Det er en måde at personliggøre dit bryllup og tilføje farve til indretningen. Gør det selv eller spørg dine brudepiger til at hjælpe. {Found on borrowedandblue}

For at gøre chevron kunst som denne skal du have en ramme, maling, maling chips og glas. Hvis din ramme kommer med et grimt baggrundsbillede, skal du bruge hvid maling til at dække den. Derefter skæres chevronformerne ud af malingchipsne og sættes så små scrapbooking-firkantede stykker på bagsiden af ​​udskæringerne. Tilføj glas til rammen, og du er færdig. {Found on lovehuedesign}.

Sådan kan du lave malingchipvæggen som dette dejlige indrammede stykke. Skær farveprøver i trekanter og læg formerne i et arrangement. Derefter overføres dem en efter en til et ark papir. For at få dem til at holde sig fast, skal du påføre papiret med sprøjteklæbemiddel eller bruge klæbemiddel. Trim af trekanterne og læg glasset. {Fundet på howaboutorange}.

Tilføj lidt romantik til dit hjem med hjerteformet malingchip vægkonst. Det er nemt at lave, og i det væsentlige er alt, hvad du skal gøre, skåret i malingschips i hjerteformer og derefter lim dem på en hvid baggrund. Du kan oprette flere stykker kunstværker med forskellige farver. {Fundet på iheartorganizing}.

En anden interessant og simpel idé er at gøre servietringe fra malingchips. Du har brug for en printer til at udskrive navnene på gæsterne, og så skal du skære to spalter i malchetten. Brug de farver, dine gæster elsker for hvert navn, og tilpass dem som du ønsker. {Found on myhandsmadeit}.

Denne paint chip mobile er et dejligt projekt til børnehaverummet. Du kan også gøre dette som gave. Brug bløde farver i forskellige nuancer og sy dem sammen. Bestil dem derefter på en træstrikkering. Det tager lidt tid at lave mobilen, og de nødvendige ressourcer er meget billige. {Found on kirtsy}.

Her er en anden meget interessant idé: farvede skabsdøre. Dybest set har hver skabsdør en anden farve, og de er indrettet efter intensitet og basisfarve. Flere nuancer af samme farve danner en række. Det er en god måde at tilføje farve til et arbejdsområde eller til dit hjem. {Found on jonathanfongstyle}.

MoreINSPIRATION
  • Stilfuld DIY Vægkunst, du kan gøre med Paint Swatches
  • 5 DIY Projekter med Paint Chips
  • 8 kreative DIY-projekter, du kan gøre med paint chips

Disse siddekort er meget nemme at lave, og de er også meget praktiske. Tanken er at sy to stykker sammen på tre sider og forlade toppen åben. Derefter kan du skrive navnet på gæsten på malchetten. Indvendigt kan du lægge servietet og bestiket. {Fundet på sewmanyway}.

Denne malingchipkalender er også meget interessant. Det er et projekt, der giver dig mulighed for at bruge dine yndlingsfarver til en praktisk og enkel udsmykning til huset. Så få kreativ og søg efter maling chips i de farver, du vil bruge. Udfyld kalenderen med en tør slet markør. {Fundet på mapleandmagnolia}.

Disse maling farveprøver er faktisk perfekt til at lave små gaveæsker. Linjerne giver gode markeringer til, hvor du skal klippe, og alt du skal gøre er at skære farveprøverne i størrelse og bruge dobbeltsidet tape til at gøre boksen. Derefter gør låget enten af ​​samme farver eller forskellige nuancer. {Fundet på howaboutorange}.

En anden stor ting, du kan gøre fra maling prøver, du har lyst rundt i huset er et sæt af coasters. Skær dem i størrelse og lim dem til fliser. Påfør kork eller mærke til bunden for at undgå ridser på bordet. {Fundet på craftycpa}.

At lave din egen indrammet vægkonst er ikke så svært. Hvis du ikke er særlig talentfuld, kan du f.eks. Lave noget abstrakt som malingchipskunst. Klipp ud små trekanter i forskellige farver og arranger dem derefter i et rektangel, der passer i midten af ​​rammen. {Fundet på dieselinbloom}.

Hvis du har lyst til, at dit gamle bord kunne bruge en makeover, vil du måske tilføje lidt farve til mixen. Brug maling prøver til at gøre bordet skiller sig ud. Efter at have malet bordet hvidt, tag prøverne og arranger dem lige imod hinanden. Lim dem på og påfør en sealer i slutningen. {Found on minimozblog}.

Dit bryllup skal være en afspejling af, hvad du kan lide, og hvad repræsenterer jer begge. Så hvis du er den kloge type, kan du måske vise det til alle dine gæster. Du kunne lave nogle dejlige bord løbere ved hjælp af maling chips. Skær dem i runde former og lim dem sammen. {Fundet på greenweddingshoes}.

Et andet stort projekt ville være at give din lampeskærm en makeover. Brug maling chips til at dække lampeskærmen, og du vil kunne skabe alle mulige interessante visuelle effekter, når du tænder det. Brug en varm limpistol til at klæbe lakchipsene til lampeskærmen. {Fundet på prettyhandygirl}.

En anden stor brug for maling chips ville være at gøre dem til placemats. Du behøver ikke engang at ændre noget om dem. Brug dem som de er og giv alle de farver, de foretrækker. {Found on etsy}.

Dette er et andet eksempel på en paint chip table runner. Det er enkelt, og du kan gøre det selv. Du kan også personliggøre det ved at udskrive alle mulige meddelelser på den. Brug dine yndlingsfarver, og dit spisebord vil se vidunderligt ud. {Found on etsy}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar