DIY Malet Mønstret Pegboard

Rummet er noget, som vi alle kunne bruge lidt mere af, men at finde det ekstra rum kan nogle gange være svært. Afhængigt af hvilket rum du arbejder med, og dine specifikke behov for det rum kan gøre organisering en smule udfordring. På toppen af ​​det, vil du sandsynligvis bruge nogle penge, hvis du vil købe en smuk arrangør / rumbesparer. En god løsning på dette problem er en simpel 12 tommer med 12 tommer pegboard!

En pegboard er en god mulighed i dette tilfælde, fordi den kan hænge på væggen og konfigureres efter eget valg. Med det siges, kan pegboards være ret almindeligt og kedeligt hvad angår de faktiske indretningstykker. Så i dag vil jeg vise dig, hvordan du opdaterer en almindelig hvid pegbræt ved at male på et simpelt mønster. Nu var mønsteret, jeg besluttede at gå med til dette projekt, et dalmatisk mønster. Du kan dog male på ethvert mønster, der flyder din skæve båd. Denne DIY er virkelig her, der inspirerer dig til at blive organiseret, spare penge og have en lille DIY sjov i processen!

forsyninger:

  • stiftplade
  • Pegboard kroge
  • Maling
  • Pensel
  • Tandpinde (valgfri / ikke afbildet)

Trin 1: Begynd at male de større stykker af dit mønster ved hjælp af en pensel. For at få det dalmatiske udseende, male tilfældige klumper i sort over hele din pegbræt. Når du er tilfreds med udseendet, skal du sætte din pegboard til side for at tørre.

MoreINSPIRATION
  • DIY Geometrisk Malede Bænk
  • DIY Painted Striped Coasters
  • DIY Pegboard String Art

Trin 2: Gå tilbage og begynd at male de mindre detaljer med enten din pensel eller et tandstikker. I dette tilfælde skal du gå tilbage med et tandstikker og tilføje små sorte prikker / blokke i baggrunden.

Når du er helt færdig, skal du sætte din pegboard til side for at tørre.

Trin 3: Tag en anden farve af maling og far alle fire kanter på din pegboard. Derefter sætte hele sagen til side for at tørre.

Når din pegboard er helt tør, er du klar til at hænge den!

Den malede mønster og farvefarven rundt om kanterne gør denne plan pegboard meget mere spændende! Med det sagt, hvis du stadig ikke føler dig komfortabel, hånd maler du et mønster på din pegboard, det er ok! Du kan altid bruge en stencil eller et frimærke i dit yndlingsmønster, i stedet for at male det selv.

Hvis du malede din egen pegboard, hvilke farver eller mønstre ville du vælge at male?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar