Lyseblå indretningsdesigner

Blandt alle farver er blå det mest immaterielle, så du tænker på himlen eller havet. Selv om det er en cool farve, giver det dig ikke kuldegysninger. Du vil føle dig meget velkommen og fredelig i et lyseblå rum. Et blåt miljø beroliger dig i de stressende dage. At sidde i et blåt værelse er som at glemme alt om virkeligheden og gå ind i et uvirkeligt område. I tibetansk buddhisme er blå farve og visdom, der skaber en kopi til himlenes uendelighed.

Hvis du vil skabe en rolig, næsten uvirkelig følelse for dit hus, bør du tænke på at male dine vægge i lyseblå med alle nuancer. Vi har allerede set betydningen af ​​blå. Når du vælger en lyseblå, gives en ny forstand. Den blege nuance er meget diskret og fin giver indtryk af et meget delikat rum.

MoreINSPIRATION
  • 20 Blå stue design ideer
  • Grønne interiørideer til dit hjem
  • Creme og Blue-Hued Rooms: Idéer og Inspiration

Derfor maler folk ofte i lyseblå deres barns værelse. I nærheden af ​​lyseblå kan vi ikke lægge nogen farve. De vigtigste farver, der passer til det, er forskellige nuancer af grøn og brun, men også i svage varianter. På grund af sin beroligende effekt, prøv ikke at bryde harmonien ved tilfældigt kaste kontrasterende eller intense farver! Hvide og pasteller er altid nogle andre farver, som altid vil binde med lyseblå vægge. I et stuerum forsøger du at installere hvide eller pastelfabrikanter.

Vuggestuen er ikke det eneste rum, vi kan male i blåt. En lyseblå stue er også en god ide til dit hus. For dette værelse vil du sikkert vælge brune møbler. Dette er stedet, hvor du kan tilføje nogle kontrastfarver uden at frygte at du vil bryde ligevægten. Men prøv at tilføje de kontrasterende fortfarver på detaljer og på små overflader. Uanset om du er lille eller stor, vil lyseblå vægge gøre det lyst og give illusionen af ​​rummet. {Found on decorati}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar