Paris lejlighed nydesignet til at invitere regnbue i

Denne lejlighed på 72 kvadratmeter ligger i Montmartre, Paris, Frankrig og blev for nylig genoprettet af SABO-projektet, et designkontor, der viser interesse for en række forskellige områder, herunder arkitektur, møbeldesign, design, installationer og miljøstrategier. Kontoret fokuserer på at finde nye og uventede måder at tilpasse moderne design på og gøre almindelige ting til at være forskellige og ekstraordinære.

Det samme designkontor renoverede også en moderne Brooklyn loft, som vi dækkede i en tidligere artikel. Denne gang var deres strategi dog en smule anderledes. Denne lejlighed tilhører en ung mode designer, der ønskede at holde sammen for at revurdere hele rummet og for at maksimere det.

For at opnå den ønskede struktur og udseende måtte flere partitioner fjernes. Dette åbnede rummet, forbinder dem og tillader dem at kommunikere med hinanden. Holdet gjorde ikke; kompromittere om privatlivets fred. En multifunktionel vægpartition blev tilsat.

Denne struktur fungerer som en trappe, arbejdsområde, skab og opbevaringsrum samt en kilde til både naturligt og kunstigt lys. Skylights og åbninger tillader naturligt lys at komme ind i den centrale hallway og blive fordelt i hele lejligheden.

De alternative trapper blev valgt til deres symbolik og kendetegnende design. De fejrer de omkringliggende bakker samt Montmartre's klatringskultur. De er hvide og minimalistiske, der matcher resten af ​​indretningen.

MoreINSPIRATION
  • Lejlighed i Rusland redesignet til at bringe i lyset
  • Sculptural Tel-Aviv Lejlighed Redesignet Med Custom Møbler
  • Lejlighed i Paris får et nyt udseende efter en renovering

Trægulvene og de udsatte loftbjælker bryder monotonyen, kontrasterer den skarpe, hvide indretning og tilføjer varme til rummet. En række stærke accentfarver har også den samme rolle.

Køkkenet er et friskt og muntert rum. Det har en stål bordplade og hvide møbler. Gulvet med dækket med naturlige gummi stropper i 14 forskellige farver. De danner et levende mønster svarende til en regnbue, hvilket giver køkkenet den dosis farve og dynamik, den har brug for.

Den vertikale have i køkkenet byder på friske aromatiske urter og på samme tid supplerer de mange farver, der bidrager til en samlet harmonisk og afbalanceret indretning.

Soveværelset er et hyggeligt og indbydende rum med en enkel og afslappet indretning. Et skylight bringer naturligt lys ind. Væggene er hvide, og det er også møblerne. Der er en dejlig balance mellem materialer og farver her. Træfunktioner er spredt ud over rummet i forskellige former, hvilket giver det et behageligt udseende.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar