Paris Loft Egenskaber Usædvanlig Glas Volumen

Skære Arkitekturer afsluttet en inspirerende lejlighed i Paris med et kreativt layout og designskema. Ifølge arkitekterne, den Glas og valnød Loft blev udtænkt for at passe det travle sociale liv af sine ejere. Det tilbyder et åbent opholdsstue, der kombinerer en stue, køkken, spisestue og studie.

To-etages lejlighedens større stueetage får masser af naturligt lys fra både gaden og gården. Et buet glasvolumen udvider gennemsigtigheden i hovedrummet, samtidig med at det giver privatlivets fred takket være integrerede gardiner efter det buede glas. Dette ukonventionelle rum tjener som både studie og gæsteværelse.

Valnød dækker det hævede gulv og faldt loft på dette lukkede rum samt køkkenets bordplader. På bagsiden af ​​Paris-loftet skjuler en buet mur det store soveværelse, badeværelser, vaskerum og råståltrappe.

Ved siden af ​​det buede glasmængde er der en kæmpe kostbetegnelse. Vi forestiller os, at det tjener en udsmykningsfunktion, samtidig med at det skjuler noget fra synet. Uanset hvad det er, kan vi godt lide sit udseende og er nysgerrige efter at høre din mening.

"På bagsiden af ​​rummet matcher en buet mur den buede glasvæg, der gemmer soveværelset, toiletterne og vasken, samt en stor trappe, der fører til øverste etage dedikeret til børnene", forklarer arkitekterne.

"Bygget af råstål, trappen og den udvidede mellemlandingsplatform tilbyder et stille og behageligt sted at læse, lurte, se tv eller spille videospil." Nyd den virtuelle tur! [Oplysninger leveret af Cut Architectures; fotografering af David Foessel]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar