Fredelig Lucke Orozo House af Hernandez Silva Architects

Disse dage tog jeg mig af min lejlighed blomster. Om vinteren lider de lidt af kulde og den reducerede mængde lys. Det er sæsonen, når de hviler lidt, de er ikke så grønne og fulde af livet. Nogle af dem var ikke så godt, nogle af dem blev gule eller de tørrede endda. Jeg forsøgte at rense dem, hældte dem lidt vand, jeg skiftede endda deres sted eller jord, så nu ser de meget bedre ud. Måske om foråret vil de komme tilbage til deres oprindelige tilstand og begynde et nyt liv.

I Guadalajara, Mexico er der et moderne hus kaldet Lucke Orozco House. Det er designet af Hernandez Silva Architects, og dens hovedattraktion er vegetation. Lukk Orozco House er et toplanet hus, der byder på fortsatte rummelige områder og en fredelig atmosfære genereret af træer og planter, der vises overalt. Brug af spotlights bidrager til et blødt lys, som vil skabe nogle dejlige private og intime rum. Til andet niveau blev der designet et specielt gitter, der gør det muligt for naturlyset at invadere interiøret og skabe en varm og venlig atmosfære.

MoreINSPIRATION
  • Et fredeligt Ocean House
  • Seattle Gallery House af Olson Sundberg Kundig Allen Architects
  • Fredeligt og roligt familiehus på Costa Brava

Beton og træ er de vigtigste materialer, selv om der også anvendes glas og keramik. Alt er moderne, antallet af møbler er reduceret til et minimum, så du kan nyde meget plads her. Nuancer af gråt eller naturligt træ fuldender den intime og fredelige atmosfære, hvor du kan nyde nogle utrolige udsigter fra de vidunderlige terrasser i Lucke Orozco House. {Fundet på samtidige}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar