Comeback Of Pedestal Sinks Illustreret Med Sofistikeret Design

Når sokkelvasken først blev populær, var det den mest elegante og raffinerede en vask kunne være og designet revolutionerede badeværelser over hele verden. Et stykke tid senere gik trenden og et nyt udseende blev foretrukket efterfulgt af en anden og derefter en anden. Vi har nu oplevet en renæssance af fritstående sink, med moderne og smarte design, der genopfinder klassikeren.

Designet af Ago85-sinken er simpelt og flydende, med delikate linjer og en sømløs forbindelse mellem bunden og bassinet. Det er en alsidig vask, der kan være omdrejningspunktet for næsten ethvert moderne eller moderne badeværelse. Den kommer i en række smukke farver. Der er også en marmorversion, der deler det samme design: Ago 185.

Antolini tilbyder en bred vifte af smukke samlinger, der gør mest muligt ud af hvad hvert materiale og finish har at tilbyde. Dette er den usynlige grå serie, og som du kan se, er det udsøgt. Tjek disse storslåede fritstående vask og hvor elegante og sofistikerede de ser, blande simple former og et omhyggeligt udvalg af materialer.

Introverso serien tager piedestalvasken til et helt nyt niveau. Inspirationen til dette design var formen inden for formularen. Med andre ord tyder designen på, at den elegante silhuet af denne piedestalvask var gemt inde i marmorblokken og skulle afsløres, ligesom en skulptur. Formen af ​​vasken er skitseret af en række tynde strimler af marmor.

MoreINSPIRATION
  • Pedestal-fritstående sink gør et stilfuldt comeback
  • Moderne badeværelse synker af Philip Watts Design
  • 5 unikke badeværelser

Disse er Toio og Bobo fritstående håndvaske fra Eto. De er yndefulde og elegante uden at vedtage en meget tynd silhuet. De er i stand til at stå ud og blande ind. Deres minimalisme giver dem karakter og gør dem ekstra charmerende. Designene er en harmonisk blanding af nåde og ukompliceret charme.

Hvad med lidt drama på badeværelset? Moloco er både en vask og en skulptur, og vi kan ikke bestemme hvilken funktion der passer bedst til det. Nogle velplacerede omgivende belysning kan forbedre designet endnu mere og endda give det en dramatisk oplevelse. Parret med den rigtige armatur, det kan se fantastisk ut.

Freestanding dræn gør et godt comeback lige nu, og med designs som denne fra Casabath kan du ikke rigtig gå galt. Det er ikke kun den overordnede enkelhed af designet, der gør dette til et smukt stykke, men også delikatesse og blødhed af linjer og kanter. Du kan para det med gulv- eller vægmonterede vandhaner.

Small Desco piedestalvasken designet af Vittorio Longheu skiller sig ud, og det skyldes for det meste sin usædvanlige form, der kombinerer en cylindrisk base og en flad cirkelformet top som en fælg, der strækker sig til at give plads til toiletartikler og til vandhanen. Vasken er helt lavet af marmor.

Denne fritstående vask er en del af Lariana serien designet af Patricia Urquiola. Samlingen er defineret af lige og enkle linjer kombineret med bløde kurver og delikate silhuetter. Disse kontrastelementer supplerer hinanden og bidrager til design, der er visuelt slående, men også meget praktiske og funktionelle.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar