Et Penthouse, der fejrer London med en skærekant design

The Night and Day Penthouse blev designet af London-baseret studio Daniel Hopwood. Studiet blev grundlagt i 1993 og er en tværfaglig praksis bestående af indretningsarkitekter, arkitekter og landskabsarkitekter, og hele deres kreativitet blev testet med dette projekt.

Lejligheden skulle afspejle klientens entusiasme for at fejre sin tid i London. Derfor besluttede holdet at gå med et spidsdesign, enkelt, moderne og stilfuldt. Siden denne bachelorpude blev designet til fester, brugte de elastiske materialer og finish.

I stuen er der en stor sofa, gulv til loft vinduer og en farvepalet, der er mørk og elastisk. Værelset byder på smuk udsigt, især om natten. Lyset er underligt, og det skaber en behagelig og indbydende stemning. Et shaggy område tæppe og et sæt accent puder indføre mønster og tekstur ind i lokalet.

Da der ikke er meget behov for opbevaring her, bliver elementer som bogreoler selv designagtige.

Spisepladsen er raffineret og eklektisk. Et specialdesignet bord lavet af genvundet træ bliver afspejlet i det polerede stålloft. Et sæt Bertoia sidestole er suppleret af antikke franske lænestole dækket af mønstret stof.

Stemningen er romantisk om natten, da stemningsbelysningen definerede rummet. I løbet af dagen afslører de store glasvægge og vinduer et helt andet rum.

MoreINSPIRATION
  • Moderne Penthouse med fantastisk panoramaudsigt, London
  • Hulehuset, der fejrer naturen gennem arkitekturen
  • Elegant London indretning

Pludselig ser lænestolene meget mere indviklet og detaljeret ud, farverne er lysere og vedhængslysene bliver også et fokuspunkt sammen med loftet.

Køkkenet har rå kobber accenter. Cementfliserne er designet til at skabe et gentaget mønster og en interessant visuel effekt på samme tid. Den overordnede slanke, spidsdesign er lejlighedsvis suppleret med genvundne træelementer.

Køkkenøen med siddepladser har en meget tynd bar top som cantilevers over det. Ikke kun at denne kontrast af materialer og finish gør køkkenet skiller sig ud, men accentbelysningen blev også ekspert anvendt til at fremhæve disse detaljer.

De sociale områder åbner ud mod en terrasse / balkon. Her er der en lang opbevaringsbænk og et lyst orange bord med matchende stole, der kun skiller sig ud om dagen, når lyset afslører de dristige farver.

Soveværelset er beroligende og hyggeligt. Et shaggy turkis tæppe giver det en ekstra indbydende stemning. Bagvæggen er faktisk tapet, med det formål at skabe en behagelig stemning ved at introducere ideen om trævægspaneling.

Hallen og indgangen har også tapetvægge, selvom denne detalje bliver indlysende her. Takket være det gentagne mønster og farvernes kontrast.

Indgangen har sputnik-stil frakkehager og en opbevaringsenhed lavet af gamle stilladsplader.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar