The Perfect Home og Art Gallery Combo afsløret inde i denne lejlighed

Hvert hjem skal afspejle dets ejers stil og bør understrege det element, de er lidenskabelige om. Med andre ord bør et hjem være en væsentlig repræsentation af dens ejers sind, en forlængelse af deres personlighed. Tag denne lejlighed i Madrid for eksempel. Det ligger i en bygning fra 1950'erne, en af ​​de første til at have en armeret beton struktur. Lejligheden gennemgik en komplet renovering i 2017, da Lucas y Hernández - Gil gav det en helt ny identitet.

Først og fremmest er det vigtigt at vide, at ejerne er kunstsamlere, og de er lidenskabelige med maleri og fotografering. Disse tilbøjeligheder er smukt afspejlet i den nye indretning af denne fantastiske 200 kvadratmeter lejlighed. Rummet er en slags hybrid mellem en bolig og et kunstgalleri, og at finde den rette balance mellem disse to verdener var en udfordring, som arkitekterne overvejede på en meget inspirerende måde.

MoreINSPIRATION
  • Sofistikeret industrialisme afsløret i en London-lejlighed
  • Moderne Penthouse lejlighed inde i en ombygget kirke
  • Rummelig lejlighed med en perfekt familie hjemmeoplevelse

Lejligheden blev transformeret mere end blot en visuel makeover. Interiøret blev også genmonteret for at være bedre egnet til ejerens livsstil. De sociale områder er åbne, der er en meget naturlig strømning mellem dem. Samtidig har funktioner som køkken eller spiseplads deres egen identitet og kan endda adskilles fra resten af ​​grundplanen. Denne glidende skillevæg kan helt skjule hele køkkenområdet, og omdanne resten af ​​det sociale område til et galleri.

Køkkenet har sit eget semi-private område og dets indretning og indretning er minimalistiske, hvide er den primære farve, der bruges på væggene, loftet, de brugerdefinerede møbler og øen. Men rummet mangler ikke tegn eller endda farve. Stolene, der ledsager øen, introducerer en meget smuk og frisk skygge af turkis ind i rummet, der passer fint sammen med deres lyse trærammer.

Gulvet er lavet af egetræ og strækker sig over hele lejligheden med undtagelse af køkkenet og badeværelset. Det er et designelement, der føjer varme til lejligheden og som supplerer minimaliteten af ​​de skarpe hvide vægge såvel som alle accentfarverne, som indføres i rummene på forskellige måder. Soveværelset er ikke anderledes, er næppe møbleret og dekoreret med blot et blik på blåt og rødt. For så vidt angår badeværelsesrummet spiller valg af materialer en vigtig rolle der, det samme som spejlet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar