Perfekt Retreat House i Portugal af Orgânica Arquitectura

Beliggende i Sintra, Portugal, er dette lille men meget smukke hus det perfekte tilbagetog for et par eller en enkelt familie. Det blev designet af Orgânica Arquitectura i samarbejde med Paulo Serôdio Lopes, Teresa Serôdio Lopes og Marta Belém. Projektområdet er 142 kvadratmeter. Selv om dette sted kan se ud som et moderne hus, var det faktisk en renovering af en eksisterende bygning.

Det var ikke en renovering så meget som et opsving. Når ejerne købte stedet, var det bare en ruin venter på nogen til at redde det. Processen startede med et meget komplekst opsving. Arkitekterne, der arbejdede på projektet, formåede at bevare grænsevægge. Resten af ​​huset var ikke så heldig. De lykkedes også at skabe et nyt udvendigt rum, perfekt til afslapning.

MoreINSPIRATION
  • Moderne hus i Portugal af Rui Grazina
  • Hus i Menorca ved Dom Arquitectura
  • Dejligt hus på Mallorca af FLEXO Arquitectura

Efter et kort stykke tid begyndte et nyt hus at komme ud af ruinerne. Det indre rum måtte omorganiseres for at skabe en vis harmoni og at kunne adskille de private fra de offentlige rum. Hovedetagen i huset indeholder køkkenet, stuen og en lille studie. Første sal er pænt adskilt fra resten af ​​huset, og det omfatter de private områder af huset, som er de to soveværelser. Det er et lille men et meget hyggeligt og indbydende hjem. {Fundet på archdaily}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar