Perforeret Hus Tilpasning Det Moderne Kig på Art Nouveau Design Funktioner

Resultat af et frugtbart samarbejde mellem Piotr Kluj og Pawe? Litwinowicz , den oprindelige kigger Perforeret hus trækker meget opmærksomhed på sig selv i byen Poznan, Polen. En moderne tilgang førte til en fuldstændig forenklet form, da arkitekterne forvandlede bygningen til en simpel terning med ingen balkoner og orienter overhovedet. En lang og bred rampe blev føjet til det overordnede design, hvilket fører til garagen, mens en anden fører direkte ind i stuen indgangen, og dermed undgår behovet for trapper.

Ifølge arkitekterne var det eneste, der slog sammen med ideen om et meget moderne hjem, de gamle jugendstilmøbler, der blev indsamlet af ejeren i sin tidligere lejlighed, som skulle tilpasses til den overordnede ordning. Openwork ornamenterne, der kun er synlige kun to steder på husets højde, er samtidig den eneste udsmykning og også den eneste forbindelse mellem nutidens terning og Art Nouveau-møblerne. Som du kan se i billederne nedenfor, svarer udformningernes former til plantemønstre på de gamle møbler. De finerede paneler i naturligt træ kontrast glasuret, hvilket resulterer i en visuelt tiltalende facade. [Fotografi: Jeremi Buczkowski, Anna B. Gregorczyk]

 

   

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar