Sådan installeres moderne Pergola Rafters uden parentes

Hvis du har dine pergola indlæg, din pergola ramme installeret, og din pergola tømmer tømmer farvet, er du sikkert klar til at bevæge dig på færdiggør din træ pergola ved at installere spærre. I denne vejledning vil vi vise dig, hvordan du installerer pergola-bjælker hurtigt, relativt nemt og billigt - uden parentes.

Metalkonsoller er et populært og fremragende materiale til brug ved opbygning af en pergola. Beslagene er klassificeret til udendørs brug, og de holder tømmeret på plads sikkert og sikkert. Men fordi parenteser kræves til brug i hver ende af hvert bræt, giver de ikke en ren, moderne æstetik.

Selvfølgelig handler konstruktionen ikke kun om æstetisk appel - du vil have det færdige produkt til at være så sikkert og sikkert som det er stilfuldt. Derfor er denne metode en win-win. Installationen af ​​hver rafter er hurtig, forbindelsen er sikker, og den vil vare så længe som bracket-metoden ... men for meget mindre omkostninger.

Før du begynder at installere dine pergola spærre, vil du gerne finde center på dine vinkelrette rambrætter.

Hvis du har en midterstråle, som denne pergola gør, vil du gerne finde center på hver side af bjælken. Desværre er vores center beam boards lidt bøjede for os. Dette vil være et problem, hvis vi forsøger at installere spærre til en midterstråle, der ikke er lige. Så vores første rækkefølge er: rette midtstrålen.

I midten af ​​de vægmonterede stelbræt installerede vi hurtigt et (midlertidigt) skrueøje. Tip: For at installere et skrueøje, skal du simpelthen få det startet i bordet med dine hænder, og brug en skruetrækker gennem øjet for at stramme det. Vi valgte midtpunktet, fordi vi først skal installere vores center spærre, og rafteren dækker helt skrueøjehullet, når øjet har gjort sit job og fjernes.

Når skrueøje er helt sikkert ind i midten af ​​den vægmonterede ramme, kan du tilslutte den ene ende af et ratchetingbånd til skrueøje.

Den anden ende af ratchetingbåndet løber to gange (det vises kun en gang her, men du vil gerne gøre to gange) rundt om midterstrålen, bare lidt udenfor og derefter krog til sig selv. Vær sikker på at du ikke indpakker båndet rundt om den del af strålen, som rafteren skal forbinde med.

Opsætningen vil se sådan ud. Begynd nu at ratchet remmen stramt, hvilket vil trække midtstrålen lige. Du skal nødt til at se denne midterstråle tæt på; du ønsker ikke at overstige, da det vil medføre det modsatte problem. Vær ikke bange for lidt knirkende eller klager over træet, når du strammer op.

Du kan se her, hvordan midterstrålen er helt lige nu.

Her er en top (ish) visning. Ratchetingremmen holder bjælken, indtil den første rafter, på højre side er installeret.

Mål, ved dine midtermærker, fra indersiden af ​​din ramme til indersiden af ​​din midterstråle for at bestemme længden af ​​rafter du har brug for. Markér, så skær denne længde med en miter sav.

Du skal bruge HD Kreg Jig til at bore to huller pr. Ende på dit rafterbord. Tip: Dette er svært at gøre alene. Jiggen vil gerne sparke fra under dig, mens du borer.

Har en hjælper sted hans / hendes fod op mod slutningen af ​​HD Kreg-jig'en for at holde den mod slutningen af ​​dit bord.

Tryk fast med en arm, mens du borer dine lommehuller. Dette sikrer HD-jig på plads, både fra enden af ​​dit bord og på dit bords overflade.

Bor to lommehuller, hver ca. 1 "væk fra siderne af brættet, på hver ende af din spåner. Disse lommehuller skal dele det samme overflade af pladen, så den ene side af dine pergola-spærre ser ud som om de er flydende.

Grib din retvinkelige Kreg-klemme til slutningen af ​​din rafter, som du forbinder med en flydende rammeplade.

Ved midtermærket (disse skal markeres som linjer øverst på dine billedbrætter), med lommens huller på bagsiden af ​​din pergola, skal du bruge vinklet kreg-klemme til at holde dit rafterbræt på plads. Ved hjælp af HD kreg skruer (2-1 / 2 "kraftige lommeskruer, der er klassificeret til udendørs brug), skal du fastgøre din stifter til rammen.

Tip: Når du har skruet i en HD Kreg skrue, skal du fjerne klemmen. Brug et niveau eller en vinkeltrekant for at bestemme, hvor vinkelret din tagter er. Du kan blive overrasket over, at eyeballing det kan være ret fra square (i det mindste var jeg overrasket), afhængigt af hvilke andre faktorer der spiller ind i dit perifere syn. Firkant op på bordet, og monter derefter din anden HD-lommeskrue.

Gentag processen til den anden side af din første centerstifter, og sørg for alt er firkantet og niveau og flush.

Tip: Forhåbentlig vil alt justere perfekt, men hvis du skal vælge, skal du række de nederste sider af din rafter + rammebræt, da det er det, der bliver synligt. Den øverste del af din pergola vil ikke være alt så mærkbar, generelt. Brug et skrotbræt og hammer til at skabe en flad tilslutning på bunden af ​​dine brædder, hvis det er nødvendigt.

Her er et billede af den første center rafter fuldt installeret. Disse HD lommeskruer er så stærke; denne rafter er så robust som det kan være.

Husk, hvordan din pergola stadig har ratchetingremmen fastgjort til dens midterstråle? Når denne rem er fjernet, bemærkede vi, at midterstrålen skubbede stadig udadvendt nogensinde så lidt, hvilket også ramte den lige ligehed på de ydre stelbrædder. For at opretholde et lige centerbord, indtil begge centre spærre blev installeret, fjernede vi blot skruetøjet fra midten og repositionerede det 10 "(ved den næste spånplacering) og gentog spændebåndets fastgørelse og stramme, indtil alt blev rettet op igen . Dette gjorde det muligt for os at nemt installere det andet centerstifter på en kvadreret ramme og midterstråle.

Her er begge centre spærre blevet installeret, og ratchet remmen er klar til at blive fjernet for godt.

Midtstrålen er helt lige efter, at remmen er fjernet, hvilket betyder, at det ydre rammebord også er lige. Alt er firkantet, hvilket er den perfekte position, hvorfra man kan bevæge sig fremad ved at installere resten af ​​pergola-bjergene.

MoreINSPIRATION
  • Sådan rammer du en moderne pergola
  • Hvordan man opbygger en moderne pergola
  • Sådan installeres Pergola Post Brackets

Fra midtermærkerne af alle vinkelrette rambrætter (herunder midterstrålen) brugte vi en enkel linjal til at markere 10 "mellemrum, da vores bjælker skulle installeres på 10" center-to-center.

Du kan se, fra denne "front" visning af pergolaen, at spærrene er sømløst forbundet med indramningen. Vi elsker det flydende, minimalistiske udseende, især når den to-tone pergola giver tilstrækkelig visuel aktivitet.

Nu, hvor dine centerbjælker er installeret, følger du de samme trin for at installere resten af ​​spærrene. Arbejd fra siden af ​​stiften, der har lommeskruerne for nemeste installation.

Her kan du se, hvordan alle lommens huller står op, synligt fra den ene side. De er faktisk ikke så mærkbare, især højt på din pergola. Imidlertid skal indersiden af ​​lommehullerne farves senere til træbeskyttelse.

Og her er et billede af de "flydende" lameller. Vi anbefaler at du installerer en eller to spærre på den ene side af din midterstråle, og skift derefter siderne og installer en eller to på den anden side af midten, i stedet for at installere alle spærre på en fjerdedel af din pergola, inden du flytter til den anden side . Dette sikrer, at alt forbliver i kø og på sporet.

Når du har afsluttet at installere spærrene fra midterstifterens lommehulside til yderrammen, vil du bemærke, at du er halvvejs færdig. Så længe stifterpositionerne er tydeligt markeret på toppen af ​​dine billedbrædder og centerbjælker, kan du hoppe til toppen af ​​din pergola og begynde at installere spærre udefra i (mod midten).

Det er ikke umuligt at montere spærrene med lommens huller på indersiden (derfor er 10 "eller større afstand vigtig), men det er meget lettere at arbejde i et større rum, der giver et større luftgab.

Så føler du ikke som om du skal arbejde i retning af centerstifter udad. Dette er ikke nødvendigt. Når centreringsværktøjet er installeret, gør det, der fungerer bedst for dig med de andre spærre installationsretning.

Her kan du se, at vi i sidste ende kun vil have et 10 "luftgab til at arbejde ind på spærrene nærmest midtstiften

Men for installationen af ​​alle andre spærre i denne anden halvdel af pergolaen, har vi rigelig plads til at bevæge sig ind. Dette er nyttigt til måling, mærkning, montering af brættet, udjævning, fastspænding og endelig skruning på plads.

Du vil gerne have to mennesker op på stiger, en på hver ende af dine rafterbrædder, til enhver tid. Fordi der ikke er nogen beslag på plads, kræver denne metode, at den ene person sikkert holder den ene ende af stiften, mens den anden ende installeres. Det er bestemt ikke en enkeltpersonens installationsmulighed.

Når alle bjælker er installeret, tag et øjeblik for at træde tilbage og nyd resultatet af dit hårde arbejde.

Med 2 × 6 redwoodbjælker, der er adskilt 10 "fra hinanden, er der masser af skygge muligheder, mens du stadig giver en fin udsigt over åben himmel, hvilket gør pergolaer så forskellige (og muligvis foretrukne) fra helt overdækkede terrasser.

Sørg for, at når du installerer den anden rafter på hver linje, skal du justere rafterenderne for at skabe en "lige" linje, selvom det faktisk er to spærre adskilt af en midterstråle.

Hvis en rafter af en eller anden grund ender med at blive installeret 1/4 "ud af sin midtermærkning (hej, ting som dette sker i virkeligheden, ikke?), Er det nok mere vigtigt at forsøge at justere den anden rafterende med denne lidt off-center en, eller i det mindste opdele forskellen, end det er at perfekt justere den anden rafter med center markering og have en visuel "split" mellem de to halvdele af din rafter linje.

Når du sammenligner denne lige midterstråle med den buede, buede original, vil du se hvorfor det er så vigtigt at få det taget hånd om fra starten af ​​rafterinstallationen. Tror ikke, at dine rafterbrædder selv vil rette ud en midterstråle med fordoblet midte.

Senere tager vi af pergolapostens spidser og klipper dem, så de ikke svulmer eller splittes, men for tiden strækker pergolaindlægene sig op om en fod eller så fra toppen af ​​pergolaen. Hvis du kan lide dette udseende, overvej dit pergola arbejde udført.

Denne pergolas totonetype er en af ​​vores yndlingsfunktioner. Du vil bemærke, at der ikke er krydsplader (lameller) oven på bjælkerne, som det nogle gange er tilfældet med pergolaer.Dette skyldes, at vi ønskede et rent, strømlinet og minimal udseende for denne moderne pergola, og 2 × 6 rafterstørrelsen giver masser af skyggepotentiale uden at skulle tilføje endnu et lag visuelt optaget.

Selv imod huset, monteret på den vægmonterede pergola-ramme, ser de sorte og de naturlige pletter godt sammen.

Mens to-tone møbler og arkitektur har eksisteret i meget lang tid, er det lige så relevant i dag som det var i årtier (eller flere) tidligere.

Selvfølgelig er en monoton træpergola også smuk i sig selv. I alle sorte ville denne pergola gøre ret den dramatiske erklæring.

Alle disse lameller, hvis de var farvede sorte som pergolarammen, synes at være et solidt tag, i det mindste fra visse vinkler.

Du kan se her det endelige resultat af lommehullerne, der ses fra bagsiden af ​​pergolaen, men ikke forfærdeligt mærkbar. Meget mindre mærkbar end metalbeslag ville være, hvilket var det, vi i sidste ende ønskede.

Vi håber du fandt denne vejledning om, hvordan du installerer pergola-bjælkehjælp. Som en FYI: Mange henviser til de vigtigste pergolabrædder som bjælker (som vi har gjort i denne vejledning) og til de vinkelrette skyggebrætter ofte placeret oven på bjælkerne som lameller (der er ingen af ​​disse i denne vejledning). Andre refererer til alle brædderne som lameller.

Uanset hvad, nyd afslutningen af ​​toppen af ​​din pergola. Det er en smuk funktion, der vil tilføje umådelig værdi til dit liv og dit hjem.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar