Tilpas dit rum med aftagelige vægttattoer

Baseret i Vancouver, Overflade kollektiv er et designfirma, der er lidenskabeligt med at genoplive og omdanne enhver flad overflade til unikke og energiske rum. Det kreative resultat er en avanceret fusion af kunst og indretning, der giver en frisk tilgang til at tilpasse dit rum. Deres flytbare Wall Tatoveringer, skåret af klæbende vinyl, omdanne et fladt rum til et moderne kunstværk.

For Do-It-Yourselfers er der en række forhåndsdefinerede billeder, der kan købes på hjemmesiden og gennem udvalgte forhandlere. Med priser fra $ 50-210 (CDN) finder du et design til hver enkelt stil og budget. Du kan tilpasse vinylfarven til at matche din indretning. Tatoveringen, som i det væsentlige er en dekorativ klistermærke, er nem at anvende. Alt det tager er en ren flad overflade, og lidt tid og pleje fra din side for at sikre, at den er i det ideelle sted. Nem at fjerne, der er ikke noget spor, når du tager det ud af væggen, så det er ikke nødvendigt at male overfladen igen på dekalen, når den er dækket. Surface tilbyder også brugerdefinerede designtjenester. Motiveret af et ønske om at vække deres klients kreative natur, kan de inden for få dage skabe et eksklusivt nyt udseende til dit hjem eller arbejdsområde. For kommercielle projekter er det endelige billedesign en, der er i overensstemmelse med din virksomheds brandidentitet.

Enkel at anvende, nem at fjerne og ubegrænset i design, disse Surface wall tatoveringer er ideelle til hjemmet, kommercielle og erhvervsmæssige rum. Så hvis du leder efter en måde at skelne jer fra dine naboer, hvorfor ikke gøre det med dette sjove og sexede produkt?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar